Χωρίζουν τελικά η Tori Spelling και ο Dean McDermott;

Και ενώ οι φήμες για το χωρισμό τους συνεχίζουν να φουντώνουν στα media το δημοφιλές ζευγάρι Tori Spelling και Dean McDermott φαίνεται να τις αγνοεί επιδεικτικά, και να παρουσιάζει μια εικόνα τελείως αντίθετη από αυτή που θα περιμέναμε.

Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Πρόσφατα μια 28χρονη γυναίκα ονόματι Emily Goodhand ισχυρίστηκε δημοσίως πως αμέσως μετά τα Χριστούγεννα πέρασε δύο νύχτες μαζί με τον σύζυγο της Tori Spelling σε ξενοδοχείο του Toronto, ενώ συμπλήρωσε πως ο ίδιος παραπονέθηκε για το γεγονός ότι πλέον η γυναίκα του δεν δραστηριοποιείται συχνά σεξουαλικά μαζί του.

Σύμφωνα με αμερικάνικο έντυπο η Goodhand γνώρισε τον McDermott στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ αυτός προωθούσε τη νέα του ταινία Chopped Canada στο Τορόντο. Στη συνέχεια, η νεαρή κοπέλα δηλώνει πως είχαν ένα ερωτικό ενσταντανέ στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο Fairmont Royal York.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει απαντήσει ακόμη δημοσίως στις κατηγορίες περί απάτης. Αντιθέτως, την Πρωτοχρονιά η Tori δημοσίευσε μια φωτογραφία στην ιστοσελίδα της ToriSpelling.com με τον Dean και δύο από τα τέσσερα παιδιά τους, κρατώντας μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη κάρτα που είχαν φτιάξει.

“Καλή χρονιά σε όλους!” Έγραψε η Tori. “Δεν το πιστεύω πως έφτασε το 2014. Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα όταν περνάς όμορφα,.. και όταν έχεις τέσσερα μικρούλια να τρέχουν τριγύρω! Υποδεχτήκαμε το νέο έτος με (kid-friendly) κοκτέιλ, πολλές λιχουδιές και με ποιοτικές οικογενειακές στιγμές!”

 

Άραγε για λόγους δημοσιότητας το ζευγάρι αποφεύγει να δείξει τη πραγματικά συμβαίνει ή μήπως ισχυρισμοί της νεαρής αποτελούν ενδεχομένως δημιούργημα της φαντασίας της;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα