Παναγιώτα Βλαντή: Τα είπε όλα για τις ερωτήσεις που πονάνε τις γυναίκες – «Επιτέλους να σταματήσουν»
Παναγιώτα Βλαντή
Credit: Panagiota Vlanti / Instagram

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, για τον γάμο της, αλλά και για τις ερωτήσεις που την έχουν πονέσει, όπως και πολλές γυναίκες, που θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν.

«Εννοείται ότι με έχουν αμφισβητήσει ως ηθοποιό, ακόμα και σήμερα. Είχαν πει στον μπαμπά ότι δεν κάνω για αυτή τη δουλειά, όταν είχα την πρώτη μου επαφή με το σινεμά. Ήμουν πολύ ντροπαλή, δεν μπορούσα να μιλήσω. Εγώ τότε πείσμωσα και ήθελα να αποδείξω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα«, είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

Σχετικά με την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, η Παναγιώτα Βλαντή τόνισε:

«Εμάς τις γυναίκες μας πιάνει ένας πανικός ότι πρέπει σε συγκεκριμένη ηλικία να κάνουμε παιδί και να παντρευτούμε. Λέω στις γυναίκες να μην εγκλωβίζονται σε σχέσεις δυσάρεστες, επειδή πρέπει να κάνουν παιδί. Όταν έκανα κατάψυξη, απελευθερώθηκα, είναι αυτό που λένε ότι παγώνεις τον χρόνο. Είναι πολύ δίκαιο για εμάς… γιατί είναι άσχημο να σε βάζουν σε μια γωνία και να σου λένε “εσύ τώρα δεν μπορείς να κάνεις παιδί”. Δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να γίνουμε γονείς, κάποιος λόγος υπάρχει. Δεν ξέρεις ποτέ μια γυναίκα τι μπορεί να έχει περάσει».

Και συνέχισε: «Οι δημοσιογράφοι με έχουν πονέσει με αντίστοιχες ερωτήσεις. Κάποιες φορές είναι πολύ σκληροί με αυτά που ρωτάνε. Ακόμα και οι συγγενείς μας πολλές φορές μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία να κάνουν τέτοιες ερωτήσεις. “Δεν θα παντρευτείς; Δεν θα κάνεις παιδί;”».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα