Brooklyn Beckham: Πού κάνει πρακτική ο γιος της Victoria και του David;

Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες… η δουλειά κάνει τους άντρες. Αυτής της θεωρίας είναι η οικογένεια Beckam και απ’ ό,τι φαίνεται την μεταφέρει στα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, ο Brooklyn Beckham ή αλλιώς ο 15χρονος που πολλοί έφηβοι πρόκειται να ταυτιστούν μαζί του, ως προς τις επαγγελματικές του ανησυχίες, μετά την part time δουλειά στην καφετέρια, πήγε το θέμα της δουλειάς παραπέρα. Όπως αποκάλυψε μεγάλη εφημερίδα, ο νεαρός προσπαθεί να εμπλουτίσει το βιογραφικό του και έτσι ξεκίνησε πρακτική σε μεγάλη εταιρία.

Χάρη στη μαμά Victoria και στο μπαμπά David, οι οποίοι έκαναν τα κατάλληλα τηλεφωνήματα, ο Brooklyn πρόκειται να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία στα γραφεία παραγωγής ταινιών του Guy Ritchie στο Λονδίνο. Ο νεαρός φέρεται να πηγαίνει στην εταιρία τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, με casual ντύσιμο και με ένα μεγάλο σημειωματάριο στο χέρι.

Είναι γνωστό πως το ζεύγος Beckham θέλει τα παιδιά του να εκτιμήσουν την αξία του χρήματος και να μάθουν να δουλεύουν σωστά, χτίζοντας την καριέρα τους σκαλί σκαλί. Όπως δηλαδή, έκαναν και οι ίδιοι όταν ήταν νεαροί.

Διαβάστε ακόμη: 

Με ποια ηθοποιό βγαίνει ο γιος της Victoria και του David Beckham;

Μήπως αναγνωρίζετε τον νεαρό με τους πασίγνωστους γονείς;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα