Με ποια ηθοποιό βγαίνει ο γιος της Victoria και του David Beckham;

Αναμφισβήτητα ο Brooklyn Beckham είναι ένας νεαρός που πρόκειται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως έχει γονείς την Victoria και τον David αλλά επίσης είναι ένας έφηβος με έντονες ανησυχίες. Τον περασμένο Μάρτιο έκανε το πρώτο του εξώφυλλο για λογαριασμό του περιοδικού «Man About Town» ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον πρωτότοκο Beckham να δουλεύει σε καφετέρια στο Λονδίνο, για 2.68 λίρες την ώρα, προκειμένου να εκτιμήσει την πραγματική αξία του χρήματος. Όσο για το τι κάνει τον ελεύθερο του χρόνο; Μα φυσικά, βγαίνει ραντεβού με A-list ηθοποιούς και πιο συγκεκριμένα, με την Chloë Grace Moretz.

Πρόσφατα, ο 15χρονος Brooklyn και η 17χρονη ηθοποιός εθεάθησαν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί κάνοντας σκέιτ μπορντ στη Santa Monica. Η νεαρή Chloë μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ωστόσο ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα του Clouds Of Sils Maria που πρωταγωνιστεί μαζί με την Kristen Stewart, αποδεικνύοντας πως όταν θέλεις να δεις κάποιον βρίσκεις πάντα το χρόνο.

Φορώντας casual ρούχα, οι δυο τους έμοιαζαν απόλυτα ταιριαστοί ενώ δεν σταμάτησαν να χαμογελάνε. Δεν ξέρουμε που θα καταλήξει αυτό το ειδύλλιο πάντως το σίγουρο είναι πως ο νεαρός πρόκειται να κλέψει πολλές καρδιές στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη: 

Weekend buys: Επιλέξαμε όλα αυτά που θα χρειαστείτε για ένα fun ΣΚ

Still Single: Τα 5 συχνότερα λάθη που κάνετε και είστε ελεύθερη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα