Breaking news: O Saint Laurent επιστρέφει στην Υψηλή Ραπτική

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι από το 2012 που ανέλαβε τα ηνία του Saint Laurent o Hedi Slimane έχει δώσει νέα πνοή στον Οίκο. Ένα από αυτά που ήθελε όμως εξαρχής να κάνει, είναι να σχεδιάσει Haute Couture συλλογές και γι’ αυτόν τον λόγο από την πρώτη στιγμή που «χρίστηκε» καλλιτεχνικός διευθυντής, ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σ’ αυτό. Μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις του ήταν να ανακαινίσει πλήρως το Hôtel de Sénecterre, ένα κτίριο του 17ου αιώνα, το οποίο προοριζόταν για να στεγάσει το ατελιέ όπου θα σχεδιάζονταν τα ρούχα Υψηλής Ραπτικής.

Έτσι σήμερα, 13 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία συλλογή Υψηλής Ραπτικής του Yves Saint Laurent, o Hedi Slimane είναι σε θέση να παρουσιάσει τα πρώτα κομμάτια που έχει σχεδιάσει ο ίδιος και απευθύνονται φυσικά σε ένα VIP κοινό που αποτελείται, όπως υποθέτουμε, από stars παγκοσμίου φήμης και φυσικά πελάτες με πάρα πολύ μεγάλο budget.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συνοδεύουν την είδηση, ανάμεσα στα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν συμπεριλαμβάνονται βραδινά φορέματα ενώ θα έχουν όλα ένα αριθμημένο label φτιαγμένο από μετάξι το οποίο θα γράφει Yves Saint Laurent (και όχι Saint Laurent) ενώ ο Οίκος θα κρατάει αρχείο με όλα τα σχέδια που θα βγαίνουν από το ατελιέ του.

Διαβάστε ακόμα:

Η Eλένη Τσολάκη αποκαλύπτεται: Ο απροσδόκητος φόβος της και οι τρεις μεγαλύτεροι ψυχαναγκασμοί της!

Η Kendall Jenner με Solace London

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα