Bradley Cooper: Πόσο μακριά θα φτάσει ο ηθοποιός για το Oscar;

Φαίνεται πως ο Bradley Cooper είναι διατεθειμένος να φτάσει πολύ μακριά προκειμένου να πάρει το Oscar. Ο ηθοποιός ενώνει τις δυνάμεις του με τον μετρ των επιτυχιών Clint Eastwood στο πλαίσιο της επερχόμενης ταινίας «American Sniper» και προβαίνει σε πολλές αλλαγές στην εμφάνισή του προκειμένου να πάρει στα χέρια του το χρυσό αγαλματίδιο.

Πρόσφατα, ο 39χρονος απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους στα γυρίσματα της ταινίας που πρωταγωνιστεί, στο Los Angeles, με πολύ ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές. Φορώντας μπεζ ψηλόμεσο και πολύ καυτό σορτσάκι, ο σταρ δεν θύμιζε σε τίποτα τον γόη του Hollywood που πολλές γυναίκες αναστενάζουν στο πέρασμά του. Επιπλέον, οι αλλαγές στην εμφάνισή του δεν τελειώνουν εδώ καθώς για τις ανάγκες του ρόλου έχει πάρει αρκετά κιλά.

Να θυμίσουμε πως άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον του Cooper είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στον ξένο Τύπο για εκείνον: «Δουλεύει πολλές ώρες και δείχνει ότι το απολαμβάνει. Έχει πάρει τον κινηματογραφικό του χαρακτήρα πολύ σοβαρά και κάνει τα πάντα προκειμένου να προσεγγίσει τον ρόλο όσο πιο σωστά και έντιμα μπορεί».

Εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε με τον συγγενή του ηθοποιού καθώς από το φωτογραφικό υλικό παρατηρούμε ότι τα λεγόμενά του επιβεβαιώνονται.

Διαβάστε ακόμη: 

Bradley Cooper: Δείτε τον ηθοποιό αγνώριστο με 20 κιλά παραπάνω

Bradley Cooper: Δίπλα σε ποια ντύθηκε γαμπρός;

Lana De Rey: «Για μένα ο φεμινισμός είναι ένα ζήτημα που δεν έχει ενδιαφέρον»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα