Bradley Cooper: Δείτε τον ηθοποιό αγνώριστο με 20 κιλά παραπάνω

Ίσως η αυξομείωση του βάρους να παίζει σημαντικό ρόλο ώστε να έρθει ένας ηθοποιός πιο κοντά στο στόχο του που δεν είναι άλλος από το Oscar. Φαίνεται πως ο Bradley Cooper το πιστεύει αυτό και ακολουθεί τα βήματα του βραβευμένου με χρυσό αγαλματίδιο, Matthew McConaughey. Μόνο που ο 39χρονος ηθοποιός θα γυρίσει τη ζυγαριά προς τα πάνω σε αντίθεση με τον συνάδελφό του. Ο σταρ στο πλαίσιο της νέας του ταινίας «American Sniper» πήρε, ούτε πέντε, ούτε δέκα αλλά 20 ολόκληρα κιλά. Μία έξυπνη κίνηση καθώς ενώνει τις δυνάμεις του με έναν άνθρωπο που έχει άριστες σχέσεις με την επιτυχία, τον Clint Eastwood.

Άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον του Cooper δήλωσε στον ξένο Τύπο για εκείνον: «Δουλεύει πολλές ώρες και δείχνει ότι το απολαμβάνει. Έχει πάρει τον κινηματογραφικό του χαρακτήρα πολύ σοβαρά και κάνει τα πάντα προκειμένου να προσεγγίσει τον ρόλο όσο πιο σωστά και έντιμα μπορεί».

Το σίγουρο είναι πως ο ηθοποιός δεν πεινάει και αυτό το καταλάβαμε απόλυτα και από το φωτογραφικό  υλικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: 

Άννας Μπουσδούκου: Διαβάστε τα fitness μυστικά της νεαρής δημοσιογράφου

Aυτά είναι τα ζευγάρια των guest star και των υποψηφίων που θα δούμε απόψε στο The Voice και η έκπληξη στο show

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα