Brad Pitt: Η εμφάνιση στο αεροδρόμιο με t-shirt που ζωγράφισαν τα παιδιά του

Ο Brad Pitt δεν ακολουθεί την μόδα αλλά την δημιουργεί. Αυτό  έγινε σαφές μέσα από την συγκεκριμένη φωτογραφία του ηθοποιού που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό στο αεροδρόμιο του Los Angeles με ιδιαίτερο look, το οποίο δεν επιμελήθηκε κάποιος στιλίστας αλλά -όπως μας έδωσε να καταλάβουμε- τα έξι παιδιά του.

Ντυμένος από πάνω έως κάτω με ρούχα και αξεσουάρ σε αποχρώσεις του μπεζ, εντύπωση προκάλεσε το t-shirt του γοητευτικού κυρίου Pitt του οποίου το σχέδιο πρόδιδε παιδικό χεράκι. Πράγματι, η ζωγραφιά απεικόνιζε τον ίδιο να κρατάει το χέρι της γυναίκας της ζωής του, Angelina Jolie, και ήταν αποτυπωμένη μέσα από τα μάτια των παιδιών του.

Πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα τον Μάιο στην γιορτή της Μητέρας, η Jolie είχε αποκαλύψει το ταλέντο των παιδιών της δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Μου άρεσε ο Goofy όταν ήμουν μικρή και ο Pax μου ζωγράφισε μία μπλούζα που τον απεικόνιζε». Στην ίδια συνέντευξη η όμορφη ηθοποιός είχε προσθέσει πως τα δίδυμα Knox και Vivienne την ζωγράφισαν ως κακιά μάγισσα καθώς εμπνεύστηκαν από τη νέα της ταινία «Maleficent».

Διαβάστε ακόμη: 

Best Dressed: Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου

Anna Paquin: «Νιώθω περήφανη που είμαι μία ευτυχισμένη παντρεμένη bisexual μητέρα»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα