Anna Paquin: «Νιώθω περήφανη που είμαι μία ευτυχισμένη παντρεμένη bisexual μητέρα»

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του έβδομου και τελευταίου κύκλου του «True Blood» όπου και πρωταγωνιστεί και λίγο πριν από το LGBT Pride,  η Anna Paquin εκφράζει τα συναισθήματά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter παίρνοντας για ακόμη μία φορά θέση ανοιχτά για την bisexual ταυτότητά της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της: «Νιώθω περήφανη που είμαι μία ευτυχισμένη παντρεμένη bisexual μητέρα. Ο γάμος είναι θέμα αγάπης και όχι φύλου».

Αξίζει να θυμίσουμε, πως η 32χρονη υποστηρίζει αρκετές οργανώσεις, ενώ το 2010 συμμετείχε σε βίντεο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «True Colors Fund» της τραγουδίστριας Cyndi Lauper όπου και παραδέχτηκε ανοιχτά πως είναι αμφιφυλόφιλη δηλώνοντας: «Είμαι η Anna Paquin, είμαι αμφιφυλόφιλη και δεν δίνω δεκάρα».

Λίγους μήνες αργότερα το ίδιο έτος παντρεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της από το «True Blood»Stephen Moyer, με τον οποίο απέκτησε και τα δίδυμα παιδάκια της. Ο σύζυγός της, φυσικά στηρίζει τις απόψεις και τις επιλογές της και είναι δίπλα της σε οποιοδήποτε  φιλανθρωπικό της έργο.

Διαβάστε ακόμη: 

Fashion Απορία: «Πώς να επιλέξω σωστά μαγιό αν έχω πάρει μερικά κιλά παραπάνω;»

Beachwear beauty edition: Όλα όσα πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της παραλίας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα