Bobbi Kristina Brown: «Έφυγε» από τη ζωή η κόρη της Whitney Houston σε ηλικία 22 ετών

«Η Bobbi Kristina Brown έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, 26 Ιουλίου, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της. Αναπαύεται εν ειρήνη στην αγκαλιά του Θεού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άλλη μια φορά τους ανθρώπους για την  αγάπη τους και την υποστήριξή τους τους τελευταίους μήνες», ήταν η δήλωση της οικογένειας της Bobbi Kristina ας σε εφημερίδα του ξένου Τύπου.

Η 22χρονη μοναχοκόρη της Whitney Houston και του Bobby Brown (το ζευγάρι χώρισε το 2007) βρέθηκε αναίσθητη στο μπάνιο του σπιτιού της στην Ατλάντα στις 31 Ιανουαρίου, όπως φημολογείται από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Επανήλθε στη ζωή μετά από τις προσπάθειες των πρώτων βοηθειών αλλά έχασε ένα σημαντικό μέρος των εγκεφαλικών λειτουργιών της και βρισκόταν σε κώμα τους έξι τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με το site TMZ, πέθανε μετά την απόφαση της οικογένειας να σταματήσει κάθε ιατρική φροντίδα.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι με τον ίδιο περίπου τρόπο έφυγε και η μητέρα της από τη ζωή η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο ενός ξενοδοχείου του Λος Άντζελες στις 11 Φεβρουαρίου 2012. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, η τραγουδίστρια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών προτού πνιγεί.

Διαβάστε ακόμη: 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η ζωή με την κόρη της και τα νέα σχέδια μετά το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Λατρέψαμε το μακρύ κιμονό της Μαρίας Ηλιάκη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα