Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η ζωή με την κόρη της και τα νέα σχέδια μετά το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Η καθημερινότητα της Ελιάνας έχει αλλάξει πολύ τους τελευταίους τέσσερις μήνες που υποδέχτηκε την κόρη της. «Όσο περνάει ο καιρός, ερωτεύομαι την μικρή όλο και περισσότερο. Αυτό το μικρό πλασματάκι μου έχει κλέψει την καρδιά! Η αγαπημένη μου στιγμή είναι το πρωί που πάω στην κούνια της, την ώρα που ξυπνάει και μου χαμογελάει. Έχουμε αρχίσει να επικοινωνούμε, προσπαθεί να μιλήσει βγάζοντας κραυγούλες και λιώνω από τη χαρά μου» λέει γλυκά η δημοσιογράφος στο People.

Μετά τον ερχομό της κόρης της, η Ελιάνα έχει ανακαλύψει μια πιο τρυφερή πλευρά της προσωπικότητάς της που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε βγει στην επιφάνεια. «Έχω γίνει πιο ευαίσθητη και συγκινούμαι ευκολότερα. Έχουν ξυπνήσει μέσα μου πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι έχω – παλιότερα δεν ήμουν τόσο ευσυγκίνητη. Επίσης, ανακάλυψα πως έχω γίνει πιο ψύχραιμη. Σήμερα το βράδυ, την ώρα που κοίμιζα την κόρη μου, μπήκε μέσα στο υπνοδωμάτιο μια νυχτερίδα. Υπό άλλες συνθήκες θα σήκωνα τη γειτονιά στο πόδι από τις φωνές μου, όμως τώρα κρατούσα αγκαλιά το μωρό και δεν ήθελα να το ταράξω. Έτσι βγήκα σιγά σιγα από το δωμάτιο, προχώρησα μέχρι τη βεράντα που καθόταν η οικογένειά μου και χαμηλόφωνα ζήτησα βοήθεια» αναφέρει η Ελιάνα από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, καθώς με το σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα, βρίσκονται στην Αιδηψό, όπου η οικογένειά της έχει εξοχική κατοικία. «Τη σχέση του άντρα μου με την κόρη μου τη “ζηλεύω”. Του έχει πάρει και το δικό του μυαλό και, μεγαλώνοντας, μάλλον θα μας κάνει ό,τι θέλει» εξομολογείται για την πρωταγωνίστρια της ζωής τους.

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες του διακοπές με το μωρό, ενώ η βάφτιση, που ήταν προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο, θα γίνει την ερχόμενη χρονιά. «Λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, αποφασίσαμε να το αναβάλουμε προς το παρόν. Δεν έχουμε ξεκινήσει προετοιμασίες ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι πως νονά θα είναι η Χριστίνα Χρόνη, beauty editor στο instyle.gr, με την οποία κάνουμε παρέα από 15 ετών. Το πιθανότερο είναι η βάφτιση να γίνει στην Αθήνα, μη βάζουμε πάλι τον κόσμο στη διαδικασία να έρχεται στη Μύκονο, που είναι το αγαπημένο μας νησί» λέει γελώντας.

Επιθυμεί να μεγαλώσει την οικογένειά της, όμως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. «Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια με δύο ακόμα αδελφές, έχω καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το παιδί μου να μη μείνει μόνο του. Θέλω πάρα πολύ να κάνω δεύτερο παιδί και να έχει παρέα η κόρη μου, αλλά δεν θα γίνει σύντομα. Μόλις τώρα έχουν αρχίσει να επανέρχονται οι ορμόνες μου» αναφέρει με σαρκαστική διάθεση.

Μετά τον ερχομό του παιδιού, όπως λέει, η σχέση με το σύζυγό της έχει γίνει πιο ουσιαστική. «Με τον Νικόλα ξεκινήσαμε ως συνάδερφοι, γίναμε και εραστές, έπειτα και φίλοι και πλέον και γονείς. Όλα αυτά χωρίς να χάσουμε κανένα κομμάτι στην πορεία της διαδρομής μας. Είναι ο μόνος άνθρωπος που με καταλαβαίνει απόλυτα σε όλα αυτά που περνάω και που νιώθω για τη δική μας πλέον οικογένεια. Ο ερχομός του παιδιού μάς έδεσε περισσότερο, μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες. Πραγματικά γελάμε πάρα πολύ οι δυο μας» εξομολογείται.

Πριν από δύο εβδομάδες ανακοινώθηκε πως η συνεργασία της με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκηολοκηρώθηκε. «Εννοείται πως θα μου λείψει πάρα πολύ η εκπομπή, καθώς πέρασα τρία όμορφα και ταυτόχρονα σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην Ελένη, είχα μια σχέση πέντε χρόνων με το σύντροφό μου και μέσα στο επόμενο διάστημα παντρεύτηκα και έγινα μανούλα. Θυμάμαι πως η Ελένη πάντα μου έλεγε πως μου έχει φέρει γούρι! Έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις από τη συνεργασία. Ήταν τρία αξέχαστα, “ζαχαρένια” χρόνια, χωρίς προστριβές και παρασκήνιο. Με τον Βασίλη Καλλίδη και την Αντωνία Καλλιμούκου δεθήκαμε πολύ και γίναμε φίλοι. Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο, κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις» σχολιάζει.

Η Ελιάνα, αρχισυντάκτρια του περιοδικού 2board, μετά την άδεια μητρότητας θα επιστρέψει στo γραφείο, όπως μου εξηγεί: «Οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει πολύ με τη γέννηση του παιδιού. Δεν είμαι πια μόνη μου, ώστε να μπορώ να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, οπότε σε μια τηλεοπτική πρόταση θα έπρεπε να ζυγίσω πολύ τα “υπέρ” και τα “κατά”».

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Δούκα: Με νέα εκπομπή στον Σκαι. Σε ποια ζώνη θα προβάλλεται;

Ζέτα Δούκα: «Οι παρουσιαστές είναι οι μεγάλοι σταρ»

Ζέτα Δούκα: Δείτε τον κούκλο νέο της σύντροφο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα