Beyoncé- Jay Z-Solange: «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Πάνω απ’ όλα είμαστε οικογένεια»

Φαίνεται πως Beyoncé, Jay Z και Solange έχουν αφήσει πίσω τους το περιστατικό του ασανσέρ και θέλουν να παροτρύνουν και όλο τον κόσμο να το ξεχάσει. Μετά την Queen B. που πήρε θέση για το ατυχές συμβάν μέσα από μια σειρά φωτογραφιών με την ίδια και την μικρή της αδερφή σε ανέμελες στιγμές, σειρά έχει τώρα η οικογένεια να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Πράγματι, οι Knowles εξέδωσαν την Πέμπτη το βράδυ ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζονται τα μέλη τους με δυναμισμό και πολύ αγάπη:

«Η δημοσίευση του βίντεο από το ασανσέρ τη Δευτέρα, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές εικασίες με το τι προκάλεσε το ατυχές συμβάν. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η οικογένειά μας αντιμετώπισε το γεγονός . Ο Jay και η Solange ανέλαβαν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί. Γνωρίζουν πολύ καλά το αντίκτυπο που είχε αυτό το προσωπικό ζήτημα στο Τύπο. Ο ένας απολογήθηκε στον άλλον και προχωράμε μπροστά σαν ενωμένη οικογένεια» αναφέρει η ανακοίνωση που δόθηκε στο Associated Press και καταλήγει: «Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Solange να ήταν μεθυσμένη είναι ανακριβή και λανθασμένα. Στο τέλος κάθε ημέρας όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Δεν διαφέρουμε από τις υπόλοιπες. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και πάνω απ’ όλα είμαστε οικογένεια.  Έχουμε αφήσει πίσω μας ό,τι έγινε και ελπίζουμε ότι το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι άλλοι».

Όσο για το τι προκάλεσε τον καυγά; H οικογένεια δεν αναφέρθηκε -όπως καταλάβατε- και για το λόγο αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως το video θα κάνει μήνες να ξεχαστεί.

Διαβάστε ακόμη: 

Video: Άγρια επίθεση δέχθηκε ο Jay Z από την αδερφή της Beyoncé

Round 2: Τι απάντησε η Beyoncé στον καυγά μεταξύ Solange – Jay Z;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα