Video: Άγρια επίθεση δέχθηκε ο Jay Z από την αδερφή της Beyoncé

Λίγο το ποτό μετά το after party του Met Gala, λίγο τα λόγια –όχι του παπά- αλλά του ράπερ Jay Z και ποιος είδε την Solange Knowles και δεν τη φοβήθηκε. Η μικρή αδερφή της Beyoncé έγινε έξαλλη με τον κουνιάδο της και έλυσε τις διαφορές της μαζί του με έναν ιδιαίτερο τρόπο: με μπουνιές και κλωτσιές. Η νεαρή τραγουδίστρια επιτέθηκε στον 44χρονο μέσα σε ασανσέρ γνωστού club της Νέας Υόρκης και οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το γεγονός χωρίς όμως να υπάρχει ήχος.

Παρόλα αυτά οι εικόνες μίλησαν από μόνες τους και όπως θα παρατηρήσετε και από το video η Beyoncé κάθεται αμέτοχη στο συμβάν δημιουργώντας σε όλους ερωτηματικά. Το ρόλο του πυροσβέστη κλήθηκε να αναλάβει ο σωματοφύλακας του ζεύγους που μάταια προσπάθησε να σταματήσει την εξοργισμένη γυναίκα. Όσο για τον πασίγνωστο ράπερ; Ως γνήσιος gentleman δεν σήκωσε χέρι στην κουνιάδα του, παρά μόνο προσπαθούσε να αμυνθεί.

Και μπορεί το περιστατικό να έληξε με το που βγήκαν από το περιβόητο ασανσέρ που συναντήθηκαν, ωστόσο η δεσποινίς Solange συνέχισε το προσωπικό της κατινάζ και στο Instagram, όπου έσβησε όλες τις φωτογραφίες της Beyoncé κάτι που υποδηλώνει πως υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο που πρόκειται να απασχολήσει ιδιαίτερα τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν πάρει θέση για τον τσακωμό, όμως οι φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις καθώς επίσης και άλλες μη κολακευτικές δραστηριότητες δίνουν και παίρνουν.

Δείτε το video που δημοσίευσε η ιστοσελίδα ΤΜΖ το βράδυ της Δευτέρας: 

Διαβάστε ακόμη:

Φαίη Σκορδά: Ένα αφιέρωμα στο στιλ της παρουσιάστριας που έγινε ξανά μαμά

Οι αδερφές Olsen ανοίγουν το πρώτο τους κατάστημα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα