It’s in the bag: Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της fashion expert Δέσποινας Ισοπούλου

Η Δέσποινα Ισοπούλου είναι το αγαπημένο κορίτσι του InStyle. Κάθε φορά που επισκέπτεται τα γραφεία μας νομίζουμε πως καλύτερο outfit δεν γίνεται μόνο για να την δούμε την επόμενη φορά με κάτι ακόμα πιο όμορφο.

 

Σε αυτή της την επίσκεψη της ζητήσαμε να κρυφοκοιτάξουμε το καθημερινό της «οπλοστάσιο», δηλαδή το περιεχόμενο της (vintage Marc Jacobs) τσάντας της και τα ευρήματα δεν μας εξέπληξαν…

despoina isopoulou in the bag

«Έχω μαζί μου πάντα κραγιόν, παραπάνω από ένα και μόνο σε αποχρώσεις του κόκκινου. Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσω το look αλλά και τη διάθεσή μου. Ακόμα και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, λίγο χρώμα στα χείλη αυτόματα κάνει τη διαφορά» μας είπε η Δέσποινα που εκτός από κόκκινα κραγιόν έχει μαζί της και την oh so chic, solid εκδοχή του αρώματός της (άρωμα σε κρεμώδη υφή). «Αντί να ψεκάζω απλά περνάω ελάχιστη ποσότητα στο λαιμό και τα χέρια μου». Εκτός από τα λιτά beauty όπλα της, δεν φεύγει από το σπίτι χωρίς το monogrammed πορτοφόλι της (δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο), την τεράστια ατζέντα της και φυσικά το τρίπτυχο γυαλιά, κλειδιά κινητό.

Δείτε ακόμα:

It’s in the bag! Κρυφή ματιά στην τσάντα της Μίνας Μπιράκου, Brand Manager του InStyle

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της celebrity stylist Ίριδας Λεονταρίτη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα