Αθηνά Οικονομάκου: Επιλέξαμε τα πιο stylish looks από την εγκυμοσύνη της

Η Αθηνά Οικονομάκου γέννησε πριν από μερικές ώρες όπως έχει γίνει γνωστό. Πριν από μερικούς μήνες η ίδια και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος μάλιστα αποφάσισαν να παντρευτούν και έτσι μαζί με λίγους στενούς φίλους διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι και τελικά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Μαζί λοιπόν εδώ και περίπου πέντε χρόνια είναι ένα από τα πιο stylish ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και η Αθηνά είναι γνωστή όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και για το στιλ της και τις ενδυματολογικές της επιλογές που αποτελούνται άλλες φορές από πιο οικονομικά κομμάτια και άλλες από designer πανάκριβα fashion items που ζηλεύουμε πολύ.

Το ότι έχει στιλ και άποψη για τη μόδα σημαίνει ότι και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν έχασε τη διάθεσή της να πειραματίζεται με τα ρούχα και τα αξεσουάρ της και έτσι, παραμένοντας πιστή στην προσωπική της αισθητική, ακόμα και με τελείως αλλαγμένη σιλουέτα λόγω εγκυμοσύνης, το στιλ της ήταν ακριβώς έτσι όπως έπρεπε και κάθε look της ήταν πολύ σωστό. Για του λόγου το αληθές συγκεντρώσαμε εδώ μερικές από τις πιο ωραίες εμφανίσεις που έκανε τους τελευταίους μήνες με φουσκωμένη κοιλιά, οι οποίες αποδεικνύουν ότι η Αθηνά είναι ένα πραγματικό style icon.

filippos mixopoulos athina oikonomakou

Με κοντό sparkling φόρεμα και ψηλοτάκουνες μπότες, τόνισε τα πόδια της που παρέμειναν ιδιαίτερα αδύνατα παρά τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη.

athina oikonomakou

Mε φόρεμα από δαντέλα και ένα ζευγάρι μεταλλιζέ μπότες κατάφερε να είναι σέξι και ταυτόχρονα πολύ in fashion.

0020_ATHINA_IKONOMAKOY_25102017

Το κομψό ντραπέ σε συνδυασμό με το σκίσιμο στο συγκεκριμένο lurex φόρεμα, ήταν μία πολύ σωστή επιλογή που θα μπορούσε να είχε κάνει και σε κάποια άλλη φάση της ζωής της.

0264_ATHINA_IKONOMAKOY_9102017

Αυτό το μεταλλιζέ σύνολο που αποτελούταν από σακάκι και παντελόνα σε φαρδιά γραμμή το συνδύασε με camisole top με δαντέλα, δημιουργώντας και πάλι ένα σέξι και ταυτόχρονα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

 

Mε μία ολόσωμη φόρμα πήγε πρόσφατα για shopping για το μωρό που μόλις έφερε στον κόσμο. Το μόνο που θα αλλάζαμε σ’ αυτό το look είναι τα παπούτσια, μιας και θα προτιμούσαμε να το είχε συνδυάσει με sneakers.  

Ποιος είπε ότι μια εγκυμονούσα δε μπορεί να φορέσει εφαρμοστά ρούχα; Η Αθηνά και το τόλμησε και το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ stylish.

Ένα μαύρο φόρεμα είναι η λύση σε κάθε στιλιστικό σας πρόβλημα. Εδώ η ηθοποιός το φόρεσε με μια ζώνη κολακεύοντας περισσότερο τη σιλουέτα της.

Θέλετε να κρύψετε τους επιπλέον πόντους που έχετε πάρει σε κάποιο σημείο της σιλουέτας σας; Μία πουκαμίσα σε φαρδιά γραμμή είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε και η Αθηνά τη συνδύασε εν προκειμένω με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, over-the-knee μπότες.

Ποιο look άρεσε σε εσάς πιο πολύ από την περίοδο της εγκυμοσύνης της;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα