Δέκα διάσημοι που έχουν gay παιδιά και τα στηρίζουν απόλυτα

Αν και ακόμα θέλει αγώνα, το να είσαι gay ίσως είναι περισσότερο αποδεκτό από ποτέ στη σημερινή κοινωνία. Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που είναι μέλος της LGBT κοινότητας και αν κρίνουμε πλέον από τις αντιδράσεις της οικογένειάς του τα πράγματα είναι ενθαρρυντικά σε σχέση πάντα με το παρελθόν. Επιπλέον, αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι όταν βλέπουμε celebrities να έχουν αποδεχτεί πλήρως την σεξουαλική ταυτότητα των παιδιών τους κι αυτό διότι, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιούν την επιρροή τους προκειμένου να περάσουν ένα ισχυρό μήνυμα σε κάθε γονιό ανά τον κόσμο.

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν παιδιά που ανήκουν στην LGBT κοινότητα και που ίσως δεν το γνωρίζατε. Μάλιστα, κάποιοι celebrities έχουν παιδιά που δηλώνουν πως δεν ταυτίζονται με κανένα συγκεκριμένο φύλο.

Δείτε παρακάτω δέκα παιδιά διασήμων καθώς και τις αντιδράσεις των γονιών τους.

Ο γιος της Barbra Streisand

Streisand_JasonGould_0

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 αποκαλύφθηκε ότι ο γιος της Barbra Streisand και του Elliott Gould είναι gay.  Η κορυφαία καλλιτέχνης στήριξε από την πρώτη στιγμή απόλυτα το γιο της, Jason.

Οι δύο κόρες της Cybill Shepherd 

celeb-kids-03_0

H Cybill Shepherd έχει δύο κόρες την Clementine και την April. Η Clementine έχει δηλώσει ότι είναι bisexual και είναι παντρεμένη με άντρα και έχουν ένα παιδί, ενώ η April έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι gay. Η πασίγνωστη ηθοποιός και περήφανη μαμά στηρίζει απόλυτα και τις δύο.

Η κόρη της Cher 

celeb-kids-04_0

Το 2009 η κόρη της Cher προχώρησε σε αλλαγή φύλου. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια αρχικά δεν αποδέχθηκε την απόφαση του Chaz Bono ωστόσο με τα χρόνια συνήθισε στην ιδέα και πλέον τον στηρίζει απόλυτα.

 Ο γιος του Magic Johnson

The Rise Of EJ Johnson

Ο Magic Johnson είναι πρώην άσος του NBA και μαζί με την σύζυγό του Cookie, έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια. Ο γιος τους E.J. είναι ομοφυλόφιλος κάτι που αποκαλύφθηκε το 2013. Τόσο ο Magic όσο και η σύζυγός του δήλωσαν ότι γνώριζαν πως ο γιος τους είναι gay πριν ακόμη ακόμη τους το αποκαλύψει. Και οι δύο είναι πολύ υποστηρικτικοί και λατρεύουν το παιδί τους.

Ο γιος της Mia Farrow

12-mia-farrow-and-ronan

Η Mia Farrow έχει δηλώσει για το γιό της Ronan Farrow ότι είναι γιος του Frank Sinatra (και όχι του Woody Allen). Ο Ronan δεν πιστεύει στις ταμπέλες και έχει δηλώσει πως του αρέσουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες. Δεν θέλει να τον αποδεχθούν ούτε ως straight ούτε ως bi ούτε ως ή gay. Το μόνο που τον αφορά είναι η αποδοχή της μητέρας του την οποία και έχει.

Ο γιος της Sally Field

newego_LARGE_t_1401_107619902_type13085

Ο γιος της Sally Field, Sam Greisman, είναι επίσης gay. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τον στηρίζει απόλυτα.

Η κόρη της Kim Basinger

newego_LARGE_t_1401_107619913_type13085

Η 22χρονη κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, Ireland, είχε σχέση με γυναίκα, την οποία οι γονείς της αποδέχθηκαν πλήρως.

Ο γιος της Gloria Vanderbilt 

13-Cooper-and-mother

Ο άνκορμαν Anderson Cooper έκανε coming out στη μητέρα του, όταν ήταν στο κολέγιο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το art icon επιθυμεί τώρα να δει τον γιο της να παντρεύεται με τον σύντροφό του Benjamin Maisani.

Η κόρη των Brangelina

3-shiloh-jolie-pitt-angelina-jolie-brad-pitt

Η κόρη του  Brad Pitt και της Angelina Jolie, Shiloh, είναι 10 ετών και είχε δηλώσει στους γονείς της από πολύ μικρή ηλικία ότι δεν θέλει να είναι κορίτσι. Μάλιστα, το πρώτο βιολογικό παιδί του πρώην ζεύγους θέλει να την φωνάζουν John.

Η κόρη του Dick Cheney

newego_LARGE_t_1401_107619898_type13085

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Dick Cheney, έχει μία κόρη την Mary Cheney. Ο ρεπουμπλικανός πολιτικός αποδέχτηκε τις επιλογές της κόρης του και μάλιστα έχει δηλώσει ότι δεν έχει πρόβλημα με τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Εξάλλου, η κόρη του είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με μια γυναίκα

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram