Ο Apostolos Mitropoulos συνεργάζεται με τη στυλίστρια του Sex and the City

Ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος τώρα και στη Νέα Υόρκη. Ο πολυπράγμων σχεδιαστής κι η διάσημη ενδυματολόγος με καταγωγή από την Ελλάδα, Patricia Field -πιο γνωστή για τη δουλειά της στο τηλεοπτικό show Sex and the City- αποφάσισαν να συνεργαστούν. Η συλλογή για την περίοδο Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014 που ο σχεδιαστής δημιούργησε σε συνεργασία με το γνωστό fashion label, Underground θα διατίθεται πλέον και από την boutique της Patricia Field στο NoHo στη Νέα Υόρκη καθώς και στο online shop της, patriciafield.com.

Η επαφή μεταξύ τους ξεκίνησε το 2012 όταν σε ένα πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλιά της στην Αθήνα, ο Απόστολος Μητρόπουλος παρουσίασε στο ίδιο μαγαζί τη συλλογή του για εκείνη τη σεζόν μέσα από ένα μίνι fashion show. Φέτος που η Patricia Field ξαναβρέθηκε στην Αθήνα και είδε στη σκηνή του Pantheon Theater τη φίλη της, Άννα Βίσση, να φορά μια δημιουργία Apostolos Mitropoulos κανόνισε μια συνάντηση με τον σχεδιαστή, στην οποία ενθουσιάστηκε με την οικονομική σειρά του, Apostolos Mitropoulos for Underground.

«Η Patricia Field εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τα prints της συλλογής, καθώς και από το γεγονός ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση, που περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ. Θεώρησε ότι είναι μια εμπορική συλλογή, σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές – τόσο, ώστε να την επιλέξει για την ίδια της την boutique» δήλωσε ο Απόστολος Μητρόπουλος ενώ η ιδιοκτήτρια και head designer του label Underground Κατερίνα Γκούμα προσέθεσε: «Πρόκειται για μια γυναίκα που ξέρει να συνδυάζει ιδανικά τη μόδα στην πιο πρωτότυπη μορφή της και την εμπορικότητα. Αυτό δείχνει πολύ απλά η πορεία, η επιτυχία, η καταξίωσή της. Το γεγονός ότι διάλεξε τη συλλογή μας για την boutique της μας τιμά, το λιγότερο»

 Διαβάστε επίσης: Τα μοντέλα των Dolce & Gabbana παραδίδουν μαθήματα Ιταλικών

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα