Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια στο 8ο J2US από τον Γιάννη Μαρκετάκη

Όπως κάθε Τετάρτη, η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια μας κράτησε  τηλεοπτική συντροφιά στο πλαίσιο του 8ου live του Just the Two of Us, με την απαστράπτουσα, glam rock εμφάνισή της να κλέβει και πάλι την παράσταση. Πιστοί στο ραντεβού μας, επικοινωνήσαμε με τον makeup expert Γιάννη Μαρκετάκη ο οποίος δημιούργησε το εντυπωσιακό μακιγιάζ της χρησιμοποιώντας προϊόντα της Max Factor και μας αποκάλυψε αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες.

«Σε αυτό το live η εμφάνιση της Ζέτας ήταν glam rock, εντυπωσιακή και έντονη συνεπώς το μακιγιάζ και τα μαλλιά έπαιζαν υποστηρικτικό ρόλο στο τέλειο outfit. Για αυτό ακριβώς το λόγο χρησιμοποίησα μια τελείως διαφορετική τεχνική για το smoky look στα μάτια της» μας είπε ο Γιάννης πριν προλάβουμε να τον βομβαρδίζουμε με ερωτήσεις. Ναι, το συγκεκριμένο smoky είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι γυναίκες, έντονο αλλά όχι υπερβολικό, σκούρο αλλά όχι ολόμαυρο.

«Στόχος για αυτό το αποτέλεσμα ήταν το περίγραμμα. Έδωσα περισσότερη έμφαση στο περίγραμμα του ματιού παρά στο συνολικό όγκο του smoky. Γι’ αυτό το αποτέλεσμα ήταν τόσο clean cut και όμορφο» μας είπε και συνέχισε: «Για να δώσω αυτό το υγρό αποτέλεσμα, πρώτα πέρασα το μολύβι Wild Shadow Pencil στην απόχρωση Caramel Rage από το κινητό βλέφαρο μόνο και πολύ κοντά στις βλεφαρίδες. Αυτό δημιούργησε μια τέλεια καραμελένια, σχεδόν υγρή βάση. Έπειτα πέρασα από πάνω ταμποναριστά μαύρη σκιά…» ΜΑΥΡΗ; Αναφωνήσαμε διακόπτοντας τον ειρμό του «…κι όμως είναι μαύρη και συγκεκριμένα η Wild Shadow Pot στην απόχρωση Ferrocious Black, όχι απλό μαύρο δηλαδή. Το τρικ είναι το μολύβι από κάτω και η καφέ σκιά που πέρασα από πάνω».

zeta matia kontino

Μα πως; Αναρωτηθήκαμε και έσπευσε να μας απαντήσει «Το καραμελένιο μολύβι δίνει μια πιο γκριζα, μεταλλική χροιά στο μαύρο που περνάει από πάνω. Αυτό σε συνδυασμό με τη Wild Shadow στην απόχρωση Burnt Bark που πέρασα από πάνω έδωσε αυτό το γκριζαρισμένο αποτέλεσμα».

Πέρασες μολύβι και μέσα στα μάτια όμως, παρατηρήσαμε «Ναι, όταν δίνεις έμφαση στο περίγραμμα το μολύβι στο εσωτερικό μέρος του κάτω βλέφαρου επιβάλλεται. Αυτό δίνει την ένταση στο βλέμμα. Αυτό και μερικές στρώσεις Wild Volume Mascara».

zeta makripoulia giannis marketakis J2US makigiaz prosopo xeili«Στην επιδερμίδα δεν κάναμε πολλά. Απλά θέλησα να τονίσω το ελαφρύ μαύρισμά της κι έτσι πέρασα το 3 σε 1 μέικαπ Facefinity σε όλο το πρόσωπο, έκανα καλό contouring με το Bronzing Powder και τελείωσα με λίγο Flawless Perfection Blush σε natural απόχρωση. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ζεστό σε αντίθεση με τα άλλα Live».  Και στα χείλη; Είδαμε πως σε ρωτούν για την απόχρωση του κραγιόν… «Δεν απάντησα, αφού μόνο στο InStyle.gr τα λέω κάθε εβδομάδα. Ας το πάρει το ποτάμι, το χρώμα στα χείλη της ήταν η απόχρωση Vibrant Pink από τα Giant Pen Stick. Έντονο, φωτεινό και ό, τι πρέπει για τη Ζέτα που το ροζ είναι το χρώμα της τελικά».

Αφού τον ευχαριστήσαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα τον ρωτήσαμε πως γίνεται και βάζει μολύβι στο άνω βλέφαρο και δεν φαίνεται. Έχει μαγικές δυνάμεις; Μην προσπαθήσετε να μαντέψετε τι κάνει, κι εμείς που το ακούσαμε ακόμα δεν το πιστεύουμε. Μείνετε συντονισμένες για να μάθετε κι εσείς σε ένα ειδικό post την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε ακόμα:
Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια στο 7ο J2US από τον Γιάννη Μαρκετάκη
Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια στο 6ο J2US από τον Γιάννη Μαρκετάκη
Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια στο 5ο J2US από τον Γιάννη Μαρκετάκη
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα