Από ποια επώνυμη κυρία ζήτησε δημόσια συγνώμη η Σάσα Σταμάτη;

Είναι γνωστή για την κοφτερή της γλώσσα, το θάρρος και το θράσος της αλλά και για την ειλικρίνεια της. Είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται να πει τη γνώμη της ακόμα κι αν στεναχωρήσει κάποιους αλλά και να ζητήσει συγνώμη αν χρειαστεί.

Αυτή τη φορά ένας χαρακτηρισμός έκανε το διαδίκτυο, τις εκπομπές και τους κριτικούς να «βγάλουν νύχια» και να της «επιτεθούν». Η Σάσα Σταμάτη προσπαθώντας να πει έναν καλό λόγο για την εγκυμονούσα Φαίη Σκορδά χαρακτήρισε την επίσης έγκυο Ευγενία Μανωλίδου «γουρούνα».

Η παρουσιάστρια στο Πρωινό στεναχωρήθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας την έβαλε στη θέση της. Αν και πολλοί κατηγόρησαν και το ζευγάρι είτε για μεγάλη ανοχή είτε για υποκριτική στάση η Σάσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Excellent! και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

«Νομίζω ότι έχουν δίκιο αυτή τη φορά. Έκανα φάουλ. Μεγάλο φάουλ και καλά κάνουν και κράζουν. Νομίζω ότι έχω κάνει λάθος και όταν κάνω λάθος θέλω να το λέω και οφείλω να της πω συγγνώμη. Και σε εκείνη και στη Φαίη και στο Γιώργο και σε όλες τις έγκυες γυναίκες γιατί τους έχω στεναχωρήσει νομίζω. Δεν ήθελα να προσβάλλω ούτε να θίξω. Έφυγε η ρουκέτα. Όταν είσαι αυθόρμητος και λες αυτό που πιστεύεις χωρίς να φιλτράρεις, γιατί εγώ έτσι είμαι», δήλωσε στην Έλενα Πολυκάρπου.

Η δημοσιογράφος επίσης ανέφερε πως αν συναντήσει την Ευγενία Μανωλίδου θα της ζητήσει συγνώμη και προσωπικά γιατί την προσέβαλε καθώς και όλες τις εγκύους που έχουν πάρει κάποια παραπανίσια κιλά.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το απόσπασμα στο www.peoplegreece.com

Διαβάστε εδώ ποια καλεσμένη ζήτησε η Ελένη Μενεγάκη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα