Ποια καλεσμένη θέλει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της;

Εκτός από βασίλισσα της πρωινής αλλά πλέον και της μεσημεριανής ζώνης η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους, κι ας κάνει προσπάθεια για να αποδεικνύει το αντίθετο. Η παρουσιάστρια έχει το μοναδικό ταλέντο να «σφάζει με το γάντι», να μιλάει με τη σιωπή και με τα μάτια και να περνάει τα δικά της μηνύματα λέγοντας όλα όσα θέλει χωρίς να μπορείς να της το «χρεώσεις» απόλυτα.

Εδώ και λίγους μήνες φαίνεται πως η Ελένη Μενεγάκη και η οικογένεια ΚωστόπουλουΜπαλατσινού έχουν έρθει κοντά. Οι ημέρες της κόντρας, της απομάκρυνσης και των άσχημων συναισθημάτων έχουν περάσει στο παρελθόν. Βλέπετε ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και όταν υπάρχει αληθινή αγάπη και φιλία όλα απαλύνονται.

Αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή Ελένη, η παρουσιάστρια έχει κάνει κατανοητό ότι βλέπει τους φίλους της στο Πρωινό mou και ότι τους προτιμά. Όταν της δόθηκε η ευκαιρία σε πρόσφατη συνέντευξη με καλεσμένο της μίλησε ακόμα και για τα νούμερα της εκπομπής του Mega λέγοντας πως δεν είναι απογοητευτικά, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει. Μάλιστα, φαίνεται πως αυτό ήταν κάτι που πείραξε το ΓιώργοΛιάγκαο οποίος και της απάντησε on air.

Και το ζευγάρι του Mega όμως συχνά πυκνά κάνει αναφορές στην παρουσιάστρια και στη ζωή της και αν κάποιες φορές αποκαλύπτει περιστατικά φροντίζει να ενημερώσει τους τηλεθεατές πως η Ελένη έχει γνώση.

Εν συνεχεία, το πάρτι των κοριτσιών της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρας και Βαλέριας – ήρθε να επιβεβαιώσει το τέλος των ψυχρών σχέσεων. Αφού στο πάρτι μεταξύ άλλων έδωσε το παρών η Τζένη Μπαλατσινού – νονά της μικρής Βαλέριας.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν ήρθε και… «έδεσε το γλυκό» με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει αναπαραγωγή του χθεσινού γλεντιού που έγινε στο Πρωινό mou και να κάνει την πρόσκληση στη Τζένη Μπαλατσινού να πάει καλεσμένη στην εκπομπή της.

Παρακολουθώντας η ωραία Ελένη την φίλη της να τραγουδάει Νάνα Μούσχουρη και να μην πατάει νότα είπε στην εκπομπή: «Εγώ πάντως μετά από τη χθεσινή εμφάνιση της Τζένης θέλω να έρθει καλεσμένη αλλά να πει τουλάχιστον δυο τραγούδια. Δεν το περιμένεις. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν έμπαινε την ώρα που έπρεπε να μπει και να βγει. Η φωνή άλλαξε εφτά τόνους».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το απόσπασμα στο www.peoplegreece.com

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου διπλού video clip της Καίτης Γαρμπή

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα