Η «απάντηση» της Έλενας Παπαρίζου για τα παραπανίσια κιλά και η ευχή στη Μενεγάκη που δημιούργησε αμηχανία

H Έλενα Παπαρίζου πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα στα εγχώρια δημοσιεύματα, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com, εξαιτίας των πολλών κιλών που υποστήριζαν μέχρι τώρα πως έχει πάρει.

Η εμφάνισή της όμως στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, ήταν ο καλύτερος τρόπος που βρήκε για να τα διαψεύσει μεμιάς όλα -ναι, μια εικόνα, όπως υποστηρίζουν οι Κινέζοι, ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έκανε την είσοδό της στο πλατό, φορώντας animal print πουκάμισο και jean παντελόνι, ένα σύνολο που την κολάκευε και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Παράλληλα εδώ και λίγο καιρό έχει υιοθετήσει ένα καινούργιο χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο της πηγαίνει πολύ και είναι κοντά στα φυσικά της χρώματα.

Η Έλενα Παπαρίζου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξή της, μίλησε για πολλά πράγματα, τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και από την προσωπική της, ενώ λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές της στην παρουσιάστρια για την εγκυμοσύνη της.

eleni menegaki

«Καλή λευτεριά» της είπε η τραγουδίστρια, ενώ η Ελένη Μενεγάκη γεμάτη αμηχανία, της απάντησε: «Ευχαριστώ». Αμέσως μετά ξέσπασε σε γέλια, τόσο η ίδια, όσο και ο στενός συνεργάτης της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που καθόταν στον καναπέ και συμμετείχε στη συζήτηση των δυο γυναικών.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Παπαρίζου: Δείτε την τραγουδίστρια μετά τα δημοσιεύματα για τα παραπανίσια κιλά

Έλενα Παπαρίζου: Η επιβεβαίωση του γάμου της και η δυσκολία που προέκυψε

Έλενα Παπαρίζου: Τι θα έκανε αν το παιδί της, της έλεγε πως είναι gay;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα