Τέρενς Κουίκ: «Δεν είχα την ανάγκη να θυμάμαι τον πατέρα μου αφού δεν με ήθελε»
Τέρενς Κουίκ
Credit: studio4_ert/Instagram

Ο Τέρενς Κουίκ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον πατέρα του και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Γνώριζα πού βρισκόταν, απλά όπως εκείνος δεν έδωσε σημασία σε εμένα, έτσι κι εγώ δεν έδωσα σημασία σε εκείνον, μέχρι που τον είδα για δύο μέρες 12 χρόνων, ήρθε να μου φέρει δώρο ένα μαγνητόφωνο», είπε αρχικά ο Τέρενς Κουίκ για τον πατέρα του.

Όσο για το εάν ρωτούσε την μητέρα του για το πού βρισκόταν ο πατέρας του, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Δεν ήθελα να ρωτήσω και να της ξυπνήσω πράγματα που της ήταν δυσάρεστα. Δεν πληγώθηκα, είχα την αγάπη της μητέρας μου. Δεν είχα την ανάγκη να θυμάμαι τον πατέρα μου αφού δεν με ήθελε».

Και κατέληξε ο Τέρενς Κουίκ: «Τον ξαναείδα στα 19 μου, ειδοποιήθηκα ότι πέθαινε και πήγα από δική μου πρωτοβουλία για να τον αποχαιρετήσω για να είμαι εγώ εντάξει. Την επόμενη ημέρα άρχισα να καπνίζω γιατί μου χάρισε ένα πακέτο τσιγάρα και το έκοψα όταν πήγα στη Θεσσαλονίκη στην ΕΡΤ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα