Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Έπειτα από 4 χρόνια σχέσης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ περιμένουν το πρώτο τους παιδί, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

«Διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και οι δύο ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς», αναφέρει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον στο περιοδικό ΟΚ! και προσθέτει «Το άγχος του Αντώνη είναι μεγαλύτερο. Ένιωθε εδώ και καιρό ότι δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο τη δημιουργία οικογένειας».

Η φημολογία για την εγκυμοσύνη του 29χρονου μοντέλου και σχεδιάστριας μόδας είχε γίνει αρκετά έντονη το τελευταίο διάστημα κι αυτό εξαιτίας των ενδυματολογικών της επιλογών, καθώς η ίδια εμφανιζόταν πάντα στις δημόσιες εξόδους της με ρούχα σε φαρδιά γραμμή. Πάντως, η φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις 31 Αυγούστου μαρτυρά τη λεπτοκαμωμένη σιλουέτα της, χωρίς να δείχνει σημάδια του… πελαργού.

Yvonni-Bosniak

«Αν με τον Αντώνη είμαστε όπως τώρα, μακάρι. Είμαι καλά, δεν έχω ανάγκη να αλλάξει τίποτα στη σχέση μας. Θέλω να είμαι μαζί του και δεν με νοιάζει πώς», είχε δηλώσει στα Καρντάσιανς πριν μερικούς μήνες αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός γάμο και την απόκτηση ενός παιδιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, τόσο ο Αντώνης Ρέμος, όσο και η Υβόννη Μπόσνιακ δεν προτίθενται να κάνουν κάποιο σχόλιο αναφορικά με τα δημοσιεύματα της εγκυμοσύνης, που αν όντως ισχύει τελικά, θα αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής τους ζωής.

Με το καλό!

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Baby boom: Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι έγκυος

Είναι επίσημο: Η Shakira είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Milla Jovovich: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω facebook

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα