Ερωτευμένη ξανά η Τατιάνα Μπλάτνικ – Με ποιον επιχειρηματία έχει σχέση μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο
Tatiana Blatnik
Credit: InStyle Mag/Elias Joidos

Ερωτευμένη ξανά είναι η Τατιάνα Μπλάτνικ, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο. Ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας από γνωστή οικογένεια της Αθήνας.

Ο ίδιος είναι επίσης διαζευγμένος έπειτα από δέκα χρόνια γάμου με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη. Ο γάμος Μπαρμπαλιά – Μουνδρέα είχε γίνει μάλιστα στην Πάτμο με πάνω από 500 καλεσμένους, όπου η οικογένεια Μουνδρέα έχει ένα υπέροχο σπίτι.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αειμνήστου Ηλία Μπαρμπαλιά, ενός διακεκριμένου αρχιτέκτονα με μεγάλο και ιδιαίτερα καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα. Η μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, με καταγωγή από την Αρκαδία, απ’ όπου ήταν και ο Ηλίας.

Tatiana Blatnik
Credit: InStyle Mag/Fotographer: Elias Joidos-Φόρεμα: Mallory the Label

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του europost.gr, που δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα ONtime, Tατιάνα Μπλάτνικ και  Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι πολύ ευτυχισμένοι και πραγματοποίησαν ήδη το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας με τη νέα σχέση της Τατιάνας Μπλάτνικ με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά προβλήθηκε και στην εκπομπή Happy Day.

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος έχουν χωρίσει αρκετό καιρό, ωστόσο περίμεναν να περάσει ένα διάστημα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για να το ανακοινώσουν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα