Ανθή Βούλγαρη: «Είχα άγιο» – Όσα αποκάλυψε λίγο πριν μπει στο χειρουργείο

Για το πρόβλημα υγείας που την έστειλε στο νοσοκομείο και για το οποίο θα χειρουργηθεί σε λίγες ημέρες, μίλησε, εμφανώς συγκινημένη και πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα, η Ανθή Βούλγαρη.

Όπως είχε αποκαλύψει το People, η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον σύντροφό της, μετά από επιληπτική κρίση, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, προήλθε από ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Οι γιατροί της είπαν πως πρόκειται για έναν πολύ μικρό καλοήθη όγκο, περίπου δυο εκατοστών, που πρέπει να αφαιρεθεί γιατί υπάρχει κίνδυνος αιματώματος.

«Μου έκαναν αξονική, μαγνητική, με ξετινάξανε και μου είπαν “έχεις έναν μικρό καλοήθη, όπως φαίνεται, όγκο στο κεφάλι”», είπε, στο Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, η ίδια και συνέχισε: «αρχικά δεν το συνειδητοποίησα, έλεγα “αποκλείεται”. Μετά, όσο περνούσαν οι μέρες, είπα “όπα! Έχω στο κεφάλι μου κάτι. Καλοήθης μεν, όγκος δε”». Επισημαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασής της, η Ανθή ανέφερε πως, αν δεν πάθαινε την κρίση, το αιμάτωμα μπορεί να έσπαγε και να πάθαινε εγκεφαλικό . «Είχα άγιο… Δεν ήθελα να το μοιραστώ όλο αυτό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που το περνάνε χειρότερα από εμένα και, μέσα από την τηλεόραση και την εφημερίδα, θα τους βοηθήσω». «Το χειρουργείο θα γίνει στις 28 του μήνα, είναι κρανιοτομή. Σου ανοίγουν το κεφάλι, βάζουν έναν πλοηγό που ψάχνει που είναι ο όγκος και τον αφαιρούν. Δεν ξέρω πόσες ώρες είναι το χειρουργείο, δεν έχω ρωτήσει και θα μείνω μία μέρα στην εντατική», ανέφερε για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας προς άλλους ασθενείς. Πηγή: Peoplegreece.com Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ανθή: ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα