Anne Hathaway: Ένα ακόμα μακρύ καρέ

Λίγες ακόμη stars του Hollywood να κουρευτούν ή -στην περίπτωση της Anne– να βάλουν extensions και είμαστε βέβαιες πως θα ζήσουμε πως βλέπουμε το show του Marc Jacobs για την άνοιξη 2015 all over again. Η τελευταία ηθοποιός που υπέκυψε στη γοητεία (;) του long bob δεν είναι άλλη από την Anne Hathaway. Η ηθοποιός με τη βοήθεια extensions μάκρυνε τα μαλλιά της για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στην ταινία The Intern όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Robert DeNiro.

Τα μαλλιά της μας αρέσουν πολύ (το ίδιο και ΟΛΗ η γκαρνταρόμπα της από την ταινία) γιατί πολύ απλά είναι chic. Η Anne είναι chic από τη φύση της και για αυτό το λόγο στους Les Miserables, όταν την κούρεψαν για να μοιάζει miserable φυσικά και μας έπεισε αλλά έμοιαζε σαν έκπτωτη πριγκίπισσα και όχι κορίτσι γεννημένο στο δρόμο. Στο θέμα μας όμως…

Το μακρύ της καρέ είναι όμορφο choppy και ιδανικό αν θέλετε να κάνετε κι εσείς τη διαφορά αλλά να έχετε μερικές ακόμα επιλογές στο styling. Αν έπρεπε λοιπόν να αντιγράψετε ένα στιλ καρέ, της Anne είναι αυτό που θα σας προτείναμε. Σε άλλα νέα ανυπομονούμε να δούμε την ταινία καθώς η υπόθεση με τον Robert DeNiro σαν intern στην εταιρία της Anne μας έχει ιντριγκάρει απίστευτα.

Δείτε ακόμα: 

Throwback Thursday: Γνωρίστε την Elsa Schiaparelli, μία από τις πιο σημαντικές δημιουργούς όλων των εποχών

Milan Fashion Week: Η Gucci συλλογή που θα αγαπήσετε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα