Άννα – Μαρία Μπαρού: Aπό σήμερα θα μοιράζεται στο InStyle.gr τις λαχταριστές συνταγές της

Η Άννα Μαρία Μπαρού λατρεύει να είναι οικοδέσποινα και αυτό γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου μαγειρεύει για εμάς κάθε Πέμπτη. Η ίδια μεταφέρει σε όλους τους τηλεθεατές  την προσωπική της φιλοσοφία γύρω από την μαγειρική αλλά και τη θεωρία της για το πώς θα πρέπει κάποια να υποδέχεται με τον πιο σωστό τρόπο τους καλεσμένους της.

Η Άννα Μαρία πιστεύει πως το να μαγειρεύεις θα πρέπει να είναι ευχάριστο, εύκολο, γρήγορο και προσιτό. Αντλώντας όλη την έμπνευσή της από την κουζίνα της γιαγιάς της, όπου πέρασε ατελείωτες ώρες σαν παιδί, τρεις φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή) θα δίνει αποκλειστικά στο InStyle.gr  υπέροχες, λαχταριστές συνταγές και γαστρονομικά μυστικά.  Μέσα από το προσωπικό της blog το οποίο θα φιλοξενείται στο site μας, το «Food Factory», θα μοιράζεται τις ιδέες της και θα λύνει όλες τις απορίες μας σχετικά με το πώς το ποιοτικό γεύμα μπορεί να συνδυαστεί με το προσιτό.

Είτε είστε εργαζόμενη γυναίκα, είτε νοικοκυρά ή μητέρα στο σπίτι, η ζωή είναι γεμάτη από καθήκοντα και «πρέπει». Ό,τι αποφασίσετε να φτιάξετε είναι σημαντικό να είναι εύκολο και γρήγορο. Δεν θέλετε να περνάτε όλο τον χρόνο σας στην κουζίνα, έτσι δεν είναι; 

Διαβάστε ακόμη:

Τι φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου για το δεύτερο live του «Your face sounds familiar»;

Eres: Γνωρίστε τα εντυπωσιακά μαγιό που κολακεύουν κάθε σωματότυπο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα