Αν θέλετε να ντύνεστε όπως τα cool kids, πρέπει να δείτε αυτά τα ρούχα

Το Tommy Hilfiger γκρουπ ανακοινώνει την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια TOMMY JEANS για το φθινόπωρο του 2018, παρουσιάζοντας influencers από τον χώρο της μουσικής, όπως τον ράπερ Christian “King” Combs, την τραγουδίστρια-στιχουργό Mabel McVey, τον DJ και παρουσιαστή Snoochie Shy, τον χορευτή Ai Shimatsu, και τον ράπερ Aaron Unknown. Η συλλογή γιορτάζει τη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα και τα κοινά πάθη που ενώνουν τον κόσμο.

Φωτογραφημένη από τον Sean Thomas στο Λονδίνο, η καμπάνια συνεχίζει την «digital-first» δημιουργική προσέγγιση στην παγκόσμια TOMMY JEANS διαφημιστική καμπάνια. Είναι μια γιορτή για τη μουσική, το street-style και τη νεανικότητα, με όλους τους influencers να φορούν έντονα street-inspired looks. Η ολοκληρωμένη καμπάνια περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις των 5 ambassadors στα social media μέσω των οποίων μοιράζονται την προσωπική σχέση τους με τη μουσική και την ατομική αίσθηση του στιλ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τα πρωτοεμφανιζόμενα μουσικά ταλέντα θα μοιράζονται προσωποποιημένο περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο με τους fan τους σε όλο τον κόσμο, καθώς θα παίρνουν μέρος σε διάφορα μουσικά και πολιτιστικά events.

th_fall2018_tommyjeans_campaign_29

Η συλλογή TOMMY JEANS για το φθινόπωρο του 2018 είναι εμπνευσμένη από τα American Icons, δίνοντας στα cool βασικά ρούχα μία επιπλέον δόση ακραίας νιότης και επαναστατικού πνεύματος, γιορτάζοντας τα πιο TOMMY HILFIGER iconic denim styles. Κλασικά ρούχα, όπως το rugby shirt και το puffer jacket, έχουν επανασχεδιαστεί σε oversized σιλουέτες και εμπνεύσεις από το baseball, με παιχνιδιάρικες γραμμές και έντονη χρωματική παλέτα, ενώ νέα fit denim στιλ δίνουν ένα χαλαρό cropped σχήμα για τους άνδρες και ψηλόμεσο cropped σχέδιο με ένα statement φερμουάρ έως ψηλά στα πόδια για τις γυναίκες. Επανεξετάζοντας το αρχείο του brand, η συλλογή «παίζει» με την αίσθηση της νοσταλγίας, με κολεγιακά εμπνευσμένα logo και vintage prints γιορτάζοντας τη premium denim κληρονομιά του brand.

th_fall2018_tommyjeans_campaign_22

Η συλλογή TOMMY JEANS είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα TOMMY HILFIGER καταστήματα, στο κατάστημα TOMMY JEANS στο The Mall Athens και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

th_fall2018_tommyjeans_campaign_05

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του #TommyJeans και του @TommyHilfiger.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα