Αν ετοιμάζεστε για καλοκαιρινό γάμο, πρέπει να δείτε αυτά τα ρούχα

Οι νύφες επιμελούνται τα looks τους με μεγάλη συνέπεια και είναι σχεδόν πάντα τέλειες στις εκκλησίες, αλλά δεν μπορούμε να πούμε και το ίδιο και για τους γαμπρούς που δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν κοστούμια που μοιάζουν δανεικά από το μπαμπά τους και το fit τους είναι λάθος. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείτε ακόμα και όταν δεν αναφερόμαστε σε γαμπριάτικα κοστούμια. Υπονοούμε λοιπόν ότι οι άντρες όταν ετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα της ζωής τους ή απλά αγοράζουν κοστούμι, δεν αρκετά ενημερωμένοι για τις επιλογές του; Ξεκάθαρα. Για αυτό και θέλουμε να τους δείξουμε τη φετινή καλοκαιρινή συλλογή του σχεδιαστικού οίκου SARTOR που είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα των Κυκλάδων.

SS18_ Lesser Cyclades(2)

Επηρεασμένη από το λευκό και το μπλε, την παλέτα χρωμάτων που θα εντοπίσει κανείς στα Κυκλαδίτικα νησιά και τη θάλασσα του Αιγαίου, η ομάδα του οίκου σχεδίασε οκτώ κοστούμια και τρία casual outfits κατάλληλα για κάθε περίσταση.

SS18_ Lesser Cyclades(5)

Για τους άντρες που δεν αποχωρίζονται το κοστούμι τους ακόμα και όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, ο οίκος προτείνει δημιουργίες σε slim fit γραμμή από ολόμαλλο ύφασμα Super 120 με τεχνολογία unique stretch η οποία χαρίζει μία αίσθηση ελευθερίας, ενώ οι κινήσεις γίνονται πιο φυσικές και άνετες από ποτέ. Χειροποίητες κουμπότρυπες, κουμπιά από φυσικό όστρακο και ποικιλία σχεδίων στα πέτα και τις τσέπες συμπληρώνουν τις δημιουργίες.

SS18_ Lesser Cyclades(4)

Αντίθετα, οι λάτρεις του casual chic θα εντοπίσουν τρία δροσερά outfits – γιλέκο & παντελόνι – από 100% βαμβακερό  ύφασμα σε σιέλ, μπεζ και λευκό.

SS18_ Lesser Cyclades(3)

Tο ελληνικό  στοιχείο κυριαρχεί στην συλλογή από την έμπνευση μέχρι την παραγωγή που στηρίχθηκε σε πρώτες ύλες μικρών ελληνικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.sartor.gr και στις επίσημες σελίδες του οίκου σε Facebook και Instagram.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα