Always on the bright side of life: Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζεται με boho look και μιλάει για όλα

Το ραντεβού μας με τη Δούκισσα δόθηκε ένα ζεστό φθινοπωρινό απόγευμα στο Αqua Marina, ένα ζαχαροπλαστείο με αέρα περασμένης δεκαετίας στη Βουλιαγμένη, με θέα το απόλυτο γαλάζιο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που θα συναντούσα τη Δούκισσα. Όσες φορές την είχα συναντήσει ήταν πάντα εντυπωσιακή και προσεγμένη στην εντέλεια – σαν αλαβάστρινη κούκλα. Όμως η νεαρή κοπέλα που γνώρισα το απόγευμα του Οκτωβρίου ήταν απόλυτα όμορφη, αληθινή, καθόλου εύθραυστη και απείχε αρκετά από τη «δημόσια» εικόνα της ατσαλάκωτης αιθέριας ύπαρξης. «Λατρεύω τη θάλασσα» είναι μια από τις πρώτες της φράσεις καθώς ατενίζουμε την υπέροχη θέα και σχολιάζω πως η συνάντησή μας, καθώς και η φωτογράφιση, που έγινε στο ξενοδοχείο The Margi, αποτέλεσαν ιδανική αφορμή για να βρεθώ από το κέντρο της Αθήνας στο ωραιότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

«Έχω μεγαλώσει στη Βουλιαγμένη και αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή, το ότι καθόμαστε εδώ και βλέπουμε τη θάλασσα, είναι για μένα ό,τι καλύτερο, μια στιγμή ευτυχίας. Είμαι ερωτευμένη με τη θάλασσα. Μάλλον το έχω κληρονομήσει από τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν καπετάνιος πριν ασχοληθεί με το τραγούδι. Στο σπίτι έχουμεκαι ένα δωμάτιο που μοιάζει με καμπίνα πλοίου –με φινιστρίνια, πυξίδα, τιμόνι– και από μικρή έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί της. Ακόμη και όταν δεν αισθάνομαι καλά, πηγαίνοντας μια βόλτα στη θάλασσα θα αλλάξει τελείως η διάθεσή μου». Τη ρωτάω για τα επαγγελματικά της πλάνα και μου μιλάει με πάθος για αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, την τηλεόραση. Φέτος θα τη δούμε για δεύτερη φορά στο Dancing With the Stars (στην πέμπτη του χρονιά – εντυπωσιακό νούμερο για ελληνικό τηλεοπτικό show), στο ρόλο της παρουσιάστριας. Αποκαλύπτει πως περιμένουν εκπλήξεις το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και πως αποτελεί το μεγαλύτερο προσωπικό της στοίχημα.

«Με συναρπάζει, αλλά έχω μεγαλύτερη ευθύνη αυτή τη φορά, καθώς είναι φυσικό πλέον να περιμένουν κάτι παραπάνω από εμένα. Προσωπικά, πάντως, αυτό το project είναι η μεγαλύτερή μου πρόκληση. Θέλω να το φέρω εις πέρας όσο το δυνατόν καλύτερα». Ωστόσο, θα απολαύσουμε τη Δούκισσα Νομικού και στο ΟΛΑ Μπιπ, την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή, στο πλευρό των οποίων η Δούκισσα βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Γιατί ΟΛΑ Μπιπ; «Γιατί έχει να πέσει πολύ “μπιπ”. Αντιπροσωπεύει και τον Θέμο, και τον Βαγγέλη, και εμένα, και την τηλεόραση, και την ευρύτερη κατάσταση» λέει γελώντας, ενώ παραδέχεται πως το νέο όνομα της εκπομπής αποτελεί δική της έμπνευση (το είπε αρχικά για πλάκα στη διάρκεια μιας σύσκεψης, για να συνειδητοποιήσουν αργότερα ότι τους άρεσε). Ναι, είμαι νονά τουΟΛΑ Μπιπ!».

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη και δείτε όλες τις υπέροχες φωτογραφίες στο νέο InStyle Νοεμβρίου που κυκλοφορεί.

 Από τη Μιρέλλα Αλέξου

Φωτογραφίες: Γιώργος Κατσανάκης

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Αυτά είναι τα νέα της showbiz που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα