Albert baby cute: Αυτό είναι το γατάκι που έχει «σπάσει» το Instagram

Αν είστε cat lover σίγουρα θα συμμεριστείτε την εμμονή μας με αυτό το αξιολάτρευτο αιλουροειδές που ακούει στο όνομα Albert. Από τον Οκτώβριο, το αξιαγάπητο γατάκι έχει συνεπάρει το Instagram με τις διάφορες μεταμφιέσεις του. Από μια μπανάνα μέχρι και το Batman, οι ιδιοκτήτες του, Christine Look και Sandeep Gupta, προσπαθούν να το ντύσουν με ό,τι πιο ευφάνταστο και δημιουργικό υπάρχει. Και το αποτέλεσμα φυσικά …CUTENESS OVERDOSE.

Οι ιδιοκτήτες του βρίσκονταν σε δίλημμα σχετικά με το αν θα έπαιρναν αυτόν ή την αδερφούλα του, αλλά τελικά κέρδισε αυτός τις καρδιές του με τα απίστευτα νάζια του. Τον ονόμασαν Albert, από το διάσημο φυσικό Albert Einstein, καθώς ήλπιζαν πως μεγαλώνοντας θα γίνει μια μικρή ιδιοφυία. Άσχετα με αυτό όμως, το λευκό γατάκι με την καφετί φατσούλα και τα γαλάζια μάτια άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές τους με την παιχνιδιάρικη διάθεσή του.

spa day for albert

Το ενάμιση έτους γατάκι πλέον ακολουθεί καριέρα μοντέλου και η «μαμά» του είναι το μυαλό που κρύβεται πίσω από τις ακαταμάχητες εμφανίσεις του. Αντλεί την έμπνευσή της από διάσημους χαρακτήρες ταινιών όπως ο Harry Potter ή το Toy Story αλλά οι αγαπημένες της δε θα μπορούσαν παρά να είναι ενσαρκώσεις άλλων ζώων.

albert as a banana

Η γκαρνταρόμπα του Albert αποτελείται από ρούχα για κούκλες ή κουτάβια και η διατροφή του τώρα αποτελείται από ξηρά φύκια. Ο καλύτερος του φίλος είναι ένα λούτρινο καρπούζι, εξίσου γλυκό όσο ο Albert. Επιπλέον, οι «γονείς» του κάνουν όνειρα για το αξιολάτρευτο κατοικίδιο τους και ανυπομονούν να το δουν να πρωταγωνιστεί σε μεγάλα blockbusters πλάι σε φανταχτερά ονόματα του Hollywood.

Εμείς το ευχόμαστε ολόψυχα και θα στεκόμαστε πάνω από τις οθόνες των smartphones μας αναμένοντας νέες αξιολάτρευτες φωτογραφίες. Στο μεσοδιάστημα μπορείτε να βρείτε το γατάκι εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Celebrity News 19/03: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Οι celebrities ήδη φορούν την αγαπημένη μας συλλογή από τα H&M

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα