Ακόμα μια διάκριση της Ελλάδας στην Ευρώπη

Mε τον τίτλο «National Champion» διακρίθηκε η ΕΨΑ στην κατηγορία «Business of the Year», καταλαμβάνοντας τη δική της θέση μεταξύ των 60 National Champions των European Business Awards 2014/2015, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς, στην Ευρώπη, στον τομέα τον επιχειρήσεων.

H ΕΨΑ διακρίθηκε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις, από 33 χώρες της Ευρώπης που έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση, περνώντας στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού κατά το οποίο θα διεκδικήσει την κατάταξή της μεταξύ των 100 πιο ισχυρών εταιρειών της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο τίτλος «Ruban d’Honneur».

Η ΕΨΑ πληρεί τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια της επιτροπής αξιολόγησης καθώς πέρασε στο 2ο στάδιο του διαγωνισμού όπου υπέβαλλε την παρουσίαση της εταιρείας σε μορφή video διάρκειας 5 λεπτών. Κατά τη διάρκεια της 2ης φάσης της διοργάνωσης, σημαντικό ρόλο παίζετε εσείς και η ψήφος σας. Στηρίξτε την ελληνική εταιρεία για περαιτέρω διάκριση και ανάδειξή της ως «leader» στην κατηγορία που συμμετέχει, ακολουθώντας μια μικρή διαδικασία ψήφου εδώ. Η διαδικασία της ψηφοφορίας ισχύει για το διάστημα 07/01/15 – 24/02/15.

Δώστε την ευκαιρία να αναδειχτεί η Ελλάδα για μια ακόμα φορά στην Ευρώπη, βοηθώντας την ΕΨΑ να φτάσει στο τρίτο και τελευταίο στάδιο των συνεντεύξεων ενώπιον του πάνελ των κριτών, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική ευρωπαϊκή χώρα. Το καλοκαίρι του 2015 θα ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές της κάθε κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμα:

Το νέο διαφημιστικό της Volvo και στους κινηματογράφους

Fashion Apps: Οι πιο μοδάτες εφαρμογές για το κινητό σας

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά σπίτια των διάσημων σταρ κάτω από 30 χρονών

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα