Νέα

Αυτό το trend στα μαγιό επιστρέφει. Θα το τολμήσετε;

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το πιο κολακευτικό. 

 

Πέννυ Καρακάση

olosomo magio high cut, homepage imageΊσως από τη φωτογραφία να συμπεράνατε ότι μιλάμε για τα ολόσωμα μαγιό. Όχι αυτά δεν επιστρέφουν φέτος στο προσκήνιο. Θα έχετε άλλωστε παρατηρήσει ότι εδώ και αρκετές σεζόν τα φοράμε όλο και περισσότερο. Αυτή τη φορά λοιπόν θα μιλήσουμε για ένα συγκεκριμένο κόψιμο, το οποίο ξεκινήσαμε να βλέπουμε από πέρυσι, αλλά φέτος κάνει ακόμα πιο έντονη την παρουσία του.

bella hadid instagramΟ λόγος για τα high cut μαγιό, τα οποία μας θυμίζουν έντονα τα 1980s. Βλέποντάς τα δε σας έρχονται στο μυαλό οι ναυαγοσώστριες του Baywatch; Πολλά λοιπόν είναι τα super models (όπως ας πούμε η Bella Hadid) που τα φορούν ξανά και ξανά, ενώ και στις πασαρέλες είδαμε το high cut κόψιμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν κολακεύει ιδιαίτερα τις γυναίκες που έχουν περιφέρεια, αλλά κάνει τα πόδια να φαίνονται πολύ πιο ψηλά και αδύνατα.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε τι μαγιό να πάρετε φέτος και θέλετε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη γραμμή. Συνδυάστε το με ένα κοντό, ψηλόμεσο σορτς μετά την παραλία, (και ένα T-shirt ίσως) για να ολοκληρώσετε τέλεια το look σας και να θυμίζετε έντονα κορίτσι των 1980s.

Διαβάστε ακόμα:

Πέννυ Καρακάση