Αυτό το σουτιέν κοστίζει ελάχιστα και εγγυάται το τέλειο ντεκολτέ

Το καλοκαίρι είναι η πιο ωραία εποχή του χρόνου, όμως είναι και η πιο αποκαλυπτική. Τι εννοούμε; Όλοι μας θέλουμε να φορέσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα γίνεται γιατί ζεσταινόμαστε. Έτσι είτε επιλέγουμε πολύ ελαφριά και δροσερά υφάσματα, είτε επιλέγουμε πιο αποκαλυπτικά ρούχα. Και κάπως έτσι προκύπτει το θέμα με τα εσώρουχα. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε τι εσώρουχο θα επιλέξετε στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις γιατί let’s face it, τα εσώρουχα είναι καλύτερα να μη φαίνονται. Παρόλο που κάποιες φορές μπορεί να είναι chic και σέξι (με ωραία τρόπο) να φαίνεται το σουτιέν μας για παράδειγμα, είναι προτιμότερο να μην το αποκαλύπτουμε.

Αν λοιπόν ψάχνετε ένα σουτιέν που είναι κατάλληλο για τις καλοκαιρινές -και όχι μόνο- εμφανίσεις σας, το βρήκαμε εμείς για εσάς και δεν είναι άλλο από το Mykonos bra, όπως λέγεται, της Tezenis. Τοο νέο σουτιέν της Tezenis λοιπόν μας ταξιδεύει στο ελληνικό κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Με πηγή έμπνευσης το μοναδικό μεσογειακό στιλ της Mυκόνου, το ομώνυμο ενισχυμένο στράπλες σουτιέν με εφέ ½ νούμερο μεγαλύτερο, κυκλοφορεί σε μπλε, λευκό, μπεζ, nude και μαύρο, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Φυσικά, και επειδή ακριβώς για ακόμα μία φορά η τιμή του είναι πολύ προσιτή, μπορείτε να πάρετε παραπάνω από ένα και να φοράτε κάθε φορά αυτό που ταιριάζει με το σύνολό σας, κολακεύοντας το μπούστο σας με τον πιο απλό τρόπο.

Με microfibra ή δαντέλα αποτελεί το must-have bra του καλοκαιριού και φοριέται ιδανικά με τα έξωμα φορέματα και μπλουζάκια με χαμηλή λαιμόκοψη αφού ξεχωρίζει για το βαθύ ντεκολτέ του σε σχήμα καρδιάς. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι σέξι και θηλυκό, αλλά και στιλάτο, μιας και όπως σας είπαμε, η γραμμή αυτού του σουτιέν είναι τέτοια, ώστε να μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και με τα πιο αποκαλυπτικά σας τοπ. Δοκιμάστε το άμεσα και θα δείτε ότι είναι το καλύτερο εσώρουχο που έχετε προσθέσει ποτέ στη γκαρνταρόμπα σας.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα