Αυτό το αξεσουάρ αγαπούν οι Γαλλίδες αλλά δεν τολμούν οι Ελληνίδες
Pixelformula

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για το στιλ των κοριτσιών από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από το Παρίσι. Ο λόγος που έχουμε εμμονή μαζί τους (όχι μόνο εμείς αλλά όλος ο κόσμος) είναι το ότι μπορούν να φορέσουν τα πάντα με στιλ. Η έμφυτη κομψότητά τους φαίνεται ακόμα και στο πιο απλό outfit ενώ δε χρειάζεται να προσπαθήσουν ιδιαίτερα για να πετύχουν μια 100% σωστή εμφάνιση.

Υπάρχει λοιπόν ένα αξεσουάρ που φορούν εδώ και χρόνια στο Παρίσι και εδώ και μερικούς μήνες έχει κάνει πολύ έντονα την εμφάνισή του στη μόδα γενικότερα. Το καπέλο τύπου beret λοιπόν είναι εδώ και πολύ καιρό ένα από τα κομμάτια που προτιμούν οι Γαλλίδες αλλά δεν έχουμε δει να τολμούν οι Ελληνίδες σχεδόν καθόλου. Είναι μια τέλεια λύση για να αναβαθμίσετε οποιοδήποτε look, ενώ παράλληλα είναι αυτό που χρειάζεστε για μια bad hair day. Οι τρόποι να το φορέσετε είναι αμέτρητοι ενώ επιπλέον μπορείτε να βρείτε την εκδοχή που σας ταιριάζει. Αν και παραδοσιακά είναι φτιαγμένο από μαλακό, μάλλινο υλικό, στο εμπόριο θα βρείτε ακόμα και κάποια από δέρμα και όχι μόνο.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε αν επιλέξετε να φορέσετε κάτι τέτοιο, είναι πως δεν ταιριάζει με κάποιο πολύ επιτηδευμένο σύνολο. Έτσι αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε σαν έξτρα πινελιά σε ένα πολύ προσεγμένο look, αντίθετα προτιμήστε το σε πιο ατημέλητα outfits kαι θα δετε ότι είναι η τέλεια προσθήκη.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα