Ίσως τελικά να αλλάξαμε γνώμη για το nude καλσόν

Ένα από τα μεγαλύτερα στιλιστικά μας NO NO ήταν το nude καλσόν. Ο λόγος απλός, όσο και αν θέλετε να το κρύψετε, τελικά φαίνεται, το nude καλσόν δε μπορούσε ποτέ να είναι ακριβώς ίδιο με το πόδι και τελικά απλώς το έκανε πιο χλωμό, πιο μαύρο, πιο γυαλιστερό από ότι πρέπει και το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου κολακευτικό. Ο λόγος που λέμε “ήταν” και όχι “είναι” είναι γιατί επιτέλους βρέθηκε ένα brand που κατάλαβε αυτό ακριβώς το πρόβλημα και αποφάσισε να κάνει κάτι για να το λύσει.

Ένα βρετανικό brand ονόματι Heist, αποφάσισε λοιπόν να φτιάξει nude καλσόν για κάθε τύπο δέρματος. Για 12 μήνες συνεργάστηκε με 67 γυναίκες φτιάχνοντας τελικά 196 δείγματα για να καταλήξει να δημιουργήσει πραγματικά αόρατα καλσόν σε πολλές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Επιπλέον η υφή τους είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς και η εφαρμογή είναι πολύ καλύτερη από τα καλσόν που ξέραμε μέχρι τώρα.

Αν λοιπόν θέλετε να βρείτε το ιδανικό και να αποκτήσετε ένα καλσόν που υπόσχεται πως θα είναι διαφορετικό από ότι έχετε συνηθίσει, δεν έχετε παρά να δείτε ολόκληρη τη συλλογή και να διαβάσετε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram