Αυτό είναι το ιδανικό look ακόμα και για προχωρημένη εγκυμοσύνη

Χθες στο γραφείο η art director του περιοδικού  InStyle, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει γίνει ακόμα πιο γλυκιά και όμορφη από ότι ήταν στον παρελθόν, μας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Αυτό βέβαια που μας άρεσε ιδιαίτερα ήταν πως μας  απέδειξε ότι και οι εγκυμονούσες μπορούν να ντυθούν με πολύ στιλάτο τρόπο φορώντας ακόμα και ρούχα που δεν είναι σχεδιασμένα για μεγάλες κοιλίτσες.

Η Σοφία λοιπόν επέλεξε μία μίνι φούστα, η οποία έχει ελαστική μέση και όπως μας είπε είναι ένα από τα ρούχα που είχε στη ντουλάπα της από την περίοδο που δεν ήταν έγκυος. Τη συνδύασε με ένα λευκό t-shirt και φόρεσε τα απαιτούμενα ίσια παπούτσια που χρειάζεται για να νιώθει άνετα στις καθημερινές της δραστηριότητες.

Η Σοφία είναι η ζωντανή απόδειξη πως οι γυναίκες σε ενδιαφέρουσα δε χρειάζεται να γεμίσουν με ρούχα εγκυμοσύνης τη ντουλάπα τους γιατί πολλά από τα ήδη υπάρχοντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και σε αυτή την περίοδο της ζωής τους. Αν λοιπόν σκοπεύετε να γίνετε μανούλα στο άμεσο μέλλον μπορείτε από τώρα να αρχίσετε να αγοράζετε ρούχα που θα σας ταιριάζουν ακόμα και όταν πάρετε επιπλέον πόντους στην περιοχή της κοιλιάς. Έτσι τα ελαστικά φορέματα, φούστες με ελαστική μέση αλλά και παντελόνια που είναι λίγο πιο φαρδιά στη μέση ή είναι πολύ ελαστικά. Επιπλέον μπορείτε να αγοράσετε oversized μπλούζες και πανωφόρια, τα οποία θα φορέσετε άνετα ακόμα και αν πάρετε κάποια κιλά. Τέλος μην ξεχνάτε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλα σας τα πουκάμισα και τις ζακέτες τα οποία θα φορέσετε πάνω από απλά top κάνοντάς τα πιο ιδιαίτερα.

Διαβάστε ακόμα:

Christmas Shopping: Μεταμορφώστε το look σας με τα πιο glamorous αξεσουάρ που κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ

Μαύρα Χριστούγεννα: Τα τέλεια μαύρα βερνίκια για τα πιο chic γιορτινά μανικιούρ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα