Αυτές είναι οι συνεργασίες σχεδιαστών-καλλιτεχνών που θα δείτε στο φετινό Madwalk

Στην τελική του ευθεία μπαίνει σιγά σιγά το MadWalk 2015 by Aperol Spritz,ο πιο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, καθώς σε 9 μέρες, το Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος της οδού Πειραιώς, θα γεμίσει από fashion δημιουργίες και φυσικά από αρκετή μουσική!

Kαι όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει ανατρεπτικά Live Performances με μοναδικά Fashion Shows.

Δείτε τους σχεδιαστές αλλά και τους καλλιτέχνες που θα τους πλαισιώνουν στο πιο Mad και ανατρεπτικό Fashion Music Project της Ελλάδας:

5226 Celia Kritharioti – Βoys n Noise & Mike

LOUKIAAngelika Dusk

MELIS BY LASKOSDemy & Angelstoxx

NATAR GEORGIOUShaya & Courntey feat. Maria Antona

DIMITRIS PETROUNino

VRETTOS VRETTAKOSBang La Decks

και οι

AXELΜαρία Έλενα Κυριάκου

BSBVegas & Xenia Ghali

MEDΚατερίνα Στικούδη

REPLAYΚωνσταντίνος Φραντζής

Επίσης σε special Fashion Acts θα δούμε την μοναδική Θωμαή Απέργη,  την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, τους ανατρεπτικούς ΟΝΙRΑΜΑ, τον αγαπημένο STAN!

Φέτος, τα ηνία της παρουσίασης θα έχει η Κάτια Ζυγούλη, το concept θα επιμεληθούν οι Fashion Directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης, ενώ την σκηνοθεσία του show θα αναλάβει ο Κώστας Καπετανίδης.

Μείνετε συντονισμένοι στο Mad TV, Mad Radio 106.2, www.madwalk.gr και το www.mad.gr για το τραγούδι του φετινούMadWalk 2015 by Aperol Spritz καθώς και πάρα πολλές αποκλειστικές αποκαλύψεις μέχρι τη μεγάλη βραδιά της ελληνικής μόδας και μουσικής.

MadWalk 2015 by Aperol Spritz, Κτίριο 56, Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Τετάρτη 29 Απριλίου !! Join the fashion Rockstars!

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Κωνσταντάκη-Δημήτρης Μηλιόγλου: Αυτή την εκπομπή θα ακούμε κάθε πρωί στο ραδιόφωνο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει: «Συνταξίδεψα με τον Γιώργο Λιάγκα» 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα