Αυτά τα ανοιξιάτικα πανωφόρια δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σας

Ο καιρός θύμιζε καλοκαίρι τις τελευταίες μέρες αλλά τώρα μας έδωσε να καταλάβουμε για τα καλά ότι αν θέλουμε βόλτες στις παραλίες και διακοπές θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Με αφορμή λοιπόν αυτή τη μικρή αλλαγή στον καιρό θυμηθήκαμε και εμείς κάτι που δε θα έπρεπε να είχαμε ξεχάσει. Η άνοιξη απαιτεί μερικά λεπτά πανωφόρια, τα οποία φυσικά μπορούν να φορεθούν κάλλιστα και τα πιο δροσερά βράδια του καλοκαιριού, έτσι δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Εκτός από το ότι είναι πολύ βολικά, προσθέτουν επιπλέον πόντους στο στιλ και φυσικά μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και να αναβαθμίσουν κομμάτια που ήδη έχετε στη συλλογή σας. Και αν αναρωτιέστε πού θα βρείτε όλα αυτά τα πανωφόρια που πρέπει να έχετε, μην ανησυχείτε καθόλου, τα βρήκαμε εμείς για εσάς στη συλλογή ‘ALE και έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα προσθέσετε στη shopping list σας.

leyko sakaki ale

Το λευκό σακάκι είναι ουδέτερο, είναι κλασικό και μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο. Φυσικά το ίδιο stylish θα είναι αν το συνδυάσετε ακόμα και με ένα σορτς, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ένα σε πιο φαρδιά γραμμή και να το φορέσετε πάνω από ένα μαύρο, στενό, κοντό φόρεμα. Βρείτε το σακάκι της φωτογραφίας εδώ. 

gileko ale

 

Το γιλέκο είναι ωραίο, το γιλέκο είναι στιλάτο. Το γιλέκο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της μέρας και φυσικά να είναι είτε μεσάτο, είτε boxy, ανάλογα με το δικό σας στιλ. Μπορείτε να του προσθέσετε ακόμα και μια ζώνη για να κάνετε τη σιλουέτα σας πιο θηλυκή. Βρείτε το γιλέκο της φωτογραφίας εδώ. 

floral sakaki ale

 

Μπορεί να μην είναι το πιο ουδέτερο κομμάτι, όμως ένα φλοράλ πανωφόρι σχεδόν επιβάλλεται γι’ αυτή την εποχή καθώς θα κάνει το ντύσιμό σας πιο ανοιξιάτικο. Συμφωνείτε; Βρείτε το σακάκι της φωτογραφίας εδώ. 

mavro sakaki ale

 

Ένα σακάκι σε κλασική γραμμή θα σας λύσει τα χέρια σε αμέτρητες περιστάσεις. Προτιμήστε μια ουδέτερη απόχρωση, όπως το μαύρο ή το μπεζ και θα δείτε ότι είναι ένα πραγματικά passepartout κομμάτι, όποιο και αν είναι το στιλ σας. Βρείτε το σακάκι της φωτογραφίας εδώ. 

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα