Αυτά είναι τα μόνα 3 προϊόντα που θα χρειαστείτε για να πείτε αντίο στους διεσταλμένους πόρους

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας λίγο το θέμα των πόρων γενικά. Τι θα πει διεσταλμένοι πόροι; Διεσταλμένοι πόροι είναι οι πόροι που το περίγραμμά τους έχει διευρυνθεί από την υπερ-παραγωγή σμήγματος (λιπαρότητας δηλαδή). Η υπερ-παραγωγή σμήγματος συμβαίνει κατά την εφηβεία κυρίως και το…«κουσούρι» μας μένει και στην ανήλικη ζωή. Επίσης, η υπερ-παραγωγή σμήγματος είναι σημάδι του λιπαρού δέρματος και άρα είναι θέμα γονιδίων. Και για τα δύο δεν μπορεί να γίνει κάτι. Δεν το περιμένατε ε; Περιμένετε, δεν τελειώσαμε.

Δεν μπορεί να γίνει κάτι μόνιμα και δραστικά. Μπορεί να βελτιωθεί όμως η όψη τους και αυτό είναι σαφέστατα καλύτερο από το τίποτα. Η beauty editor μας υποφέρει από τους διεσταλμένους πόρους και λέμε υποφέρει γιατί, αν δεν έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα, δεν ξέρετε πόσο ενοχλητικό είναι. Το μεγαλοποιεί ελαφρώς (γκουχ-γκουχ) στο μυαλό της και νομίζει πως βλέπει κρατήρες ηφαιστείων στο πρόσωπό της ΕΚΤΟΣ κι αν ακολουθήσει την παρακάτω συνταγή…

proionta enantia stous diestalmenous porous

Clarisonis, Rare Earth Pore Minimizing Lotion, Porefessional. Αυτό είναι το θαυματουργό τρίο και θα σας εξηγήσουμε γιατί. Έχοντας το πρόβλημα στο… σπίτι μας, ρωτήσαμε, μάθαμε και εφαρμόσαμε δεκάδες τεχνικές για την βελτίωση των πόρων. Το βασικότερο είναι η απολέπιση και ο καθαρισμός και αυτά είναι που κάνει αποτελεσματικότατα (καλύτερα από οτιδήποτε άλλο) το Clarisonic. Έπειτα, ο άργιλος Αμαζονίου (fancy!) που περιέχει το Rare Earth Pore Minimizing Lotion της Kiehl’s διασφαλίζει πως οι πόροι θα παραμείνουν καθαροί. Εξίσου σημαντική με τον καθαρισμό είναι σαφώς και η διατήρηση της καθαριότητας. Τέλος, το Porefessional της Benefit έρχεται να σφραγίσει τους πόρους πριν το μακιγιάζ κάνοντάς τους αόρατους (αλλά εντείνοντας την ανάγκη για καλό καθαρισμό με clarisonic στο τέλος της ημέρας). Με το να σας αναλύσουμε σε περισσότερες παραγράφους τις χάρες και τα οφέλη των τριών παραπάνω προϊόντων απλά θα σας κουράσουμε ενώ οι πόροι σας θα παραμένουν οι ίδιοι. Σας καλούμε λοιπόν να δοκιμάσετε το συνδυασμό και αν έχετε όντως εμφανείς πόρους και τους μισείτε, να μοιραστείτε μαζί μας το μίσος σας και να συζητήσουμε το πώς σας φάνηκε η συνταγή.

Δείτε ακόμα:

#PawNails: Nail art με έμπνευση από τους τετράποδους φίλους μας

Sos! Ποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να αφήσετε σπίτι του για παν ενδεχόμενο

Η κρέμα-λοσιόν-θρύλος της Clinique απέκτησε sidekick

Editor’s choice(s): Τα πιο ζουμερά κραγιόν για την άνοιξη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα