7 λόγοι για να αγοράσετε το InStyle Ιουλίου, που κυκλοφορεί με δώρο το αντηλιακό λάδι Soleil des iles

Ένα βήμα πριν τις διακοπές, το νέο άκρως καλοκαιρινό τεύχος του InStyle -που έχει σκοπό να μας συνοδεύσει από τις βόλτες μας στην παραλία μέχρι τις χαλαρές στιγμές με καφέ στο μπαλκόνι μας- κυκλοφορεί με εξώφυλλο την εκθαμβωτική Κάτια Ζυγούλη και δώρο το πιο φανταστικό αντηλιακό λάδι (με SPF 20 και εξωτική μυρωδιά)  Soleil des iles. Εμείς σας παρουσιάζουμε τους 7 πιο σημαντικούς λόγους που πρέπει να αποκτήσετε το νέο τεύχος Ιουλίου.

Best Summer Trends

Κάθε σεζόν, μία από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες (ίσως η πιο αγαπημένη) ειναι να ανακαλύπτουμε καινούργια trends, openings εστιατορίων και μπαρ σε εντυπωσιακούς προορισμούς, συμβουλές και μυστικά για το τέλειο σπιτικό μπάρμπεκιου και πολλά άλλα. Αυτό κάναμε και φέτος.

Follow the Sun

Η Κλέλια Ανδρολάτου είναι μόλις 18 ετών, έχει κάνει αρκετά βήματα στην πασαρέλα και ελάχιστα στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά Μπρούσκο, και έχει καταφέρει να την αγαπούν και ο τηλεοπτικός και ο φωτογραφικός φακός. H 18χρονη μας δίνει ένα preview για το πώς σκοπεύει να περάσει το καλοκαίρι της.

InStyle InStyle iouliou, katia zigouli, homepage image

The new beach girls

17 Ελληνίδες σχεδιάστριες μαγιό έχουν αρκετούς λόγους για να μας κάνουν να βιαζόμαστε να βγούμε στην παραλία. Νέοι, ταλαντούχοι και δημιουργικοί άνθρωποι εμπνέονται από το ελληνικό καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα για να σχεδιάσουν τα ωραιότερα μαγιό που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά των πασίγνωστων οίκων. Σας τα δείχνουμε όλα σε ένα εκτενές αφιέρωμα.

Square Logic

Η Τζούλια Νόβα, το μοντέλο αποκάλυψη της χρονιάς και συμπαρουσιάστρια του νέου Τροχού της Τύχης στο Star, φωτογραφίζεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με την ταιριαστή τάση του μικρού καρό και μας μιλάει για τα κρυφά ταλέντα της (μεταξύ των οποίων και τα κομπρεσέρ).

Αγορίστικο charm

Από τις Νύφες στο Μαζί σου και από το Don’ t Think Twice στο Μπρούσκο, ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές της γενιάς του. Με τον ασυμβίβαστο αέρα του James Dean, ο νέος ηθοποιός που ετοιμάζεται να γίνει πατέρας, μας μιλάει για όλα.

Sips & Bites 

Τα μπαρ νέας κοπής μάς ξεναγούν σε ιδιαίτερες γεύσεις, μας μαθαίνουν να αναγνωρίζουμε τα ελληνικά βόταν και τα ψαγμένα σιρόπια και μας εξασκούν στο ποιοτικό φαγητό και ποτό. Εμείς ζητήσαμε από το νέο hot spot, το Noel να μας κάνει ιδανικούς συνδυασμούς για εκείνα τα βράδια που το ποτό τραβάει φαγητό και αντίστροφα. Πάρτε ιδέες!

Κάτια Ζυγούλη

Μετά την πρώτη αρκετά δυναμική και επιτυχημένη παρουσίαση του event Madwalk, η καλλίγραμμη  μητέρα τριών παιδιών η Κάτια Ζυγούληη επιστρέφει στον κόσμο τη μόδας! Στην πιο ισορροπημένη και ευτυχισμένη φάση της ζωής της μιλά για τα επόμενα σχέδια της αλλά και τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες απέκτησε μια νέα πιο ζεν φιλοσοφία ζωής.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα