360 View: Το τέλειο χτένισμα της Rosamund Pike στην πρεμιέρα του Gone Girl

H Rosamund Pike είναι από τις ηθοποιούς που θαυμάζουμε για την έμφυτη φινέτσα της. Κοιτάζοντάς την, ξέρουμε πως και να τη δούμε με το χειρότερο outfit του κόσμου και απεριποίητη, θα μοιάζει και πάλι σαν να κατέβηκε μόλις από τη θαλαμηγό της. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν μας ξένισε το γεγονός πως την είδαμε με …undercut. Πραγματικό undercut. Και κάπως έτσι την είδαμε με το ομορφότερο, πιο edgy και ταυτόχρονα chic σινιόν στην πρεμιέρα της ταινίας «Gone Girl» στη Νέα Υόρκη.

Όταν την είδαμε από μπροστά παρατηρήσαμε ένα απλό, αυστηρό up do που ταίριαζε τέλεια με την Altuzarra τουαλέτα της. Συνδυασμένο μάλιστα με το διακριτικό μακιγιάζ και τα berry χείλη είναι τέλειο.

Rosamund Pike undercut xtenisma side

Καθώς γύρισε στο πλάι χρειάστηκε να κοιτάξουμε ξανά. Η Rosamund είχε …φρεσκάρει το undercut της και μάλιστα το επιδείκνυε.

Rosamund Pike undercut xtenisma back

Όταν πια την είδαμε από πίσω καταλήξαμε πως η Haisrtylist της Kylee Heath είναι ιδιοφυία και πως δημιούργησε το πιο chic σινιόν με undercut που έχουμε δει ποτέ. Το περίτεχνο up do άφηνε εκτεθειμένο το undercut της Rosamund που δεν ξένιζε καθόλου ακόμα και συνδυασμένο με την τουαλέτα της στο κόκκινο χαλί. Η Kylee Heath είχε αφήσει 2 μεγάλες τούφες ελεύθερες στο μπροστινό μέρος και είχε πιάσει τα υπόλοιπα μαλλιά σε 3 μικρούς ατημέλητους κότσους που ενώνονταν μεταξύ τους. Στο τέλος τράβηξε τις 2 μπροστινές τούφες προς τα πίσω και τα στερέωσε όλα μαζί.

Είναι από τα πιο εύκολα, edgy και παράλληλα αριστοκρατικά χτενίσματα που έχουμε δει και ΤΕΛΕΙΟ για κοντά καρέ γιατί μην ξεχνάμε, τα μαλλιά της Rosamund φτάνουν μόλις μέχρι το πιγούνι. Θα το τολμήσετε;

Δείτε ακόμα:

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Anne Hathaway: Ένα ακόμα μακρύ καρέ

Τα 15 καλύτερα καρέ μαλλιά που είδαμε φέτος

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα