2 Premium Oils από το Gliss, ανάγουν την περιποίηση μαλλιών σε νέο επίπεδο πολυτέλειας
Gliss 6 Miracles Oil Essence

 

Τα λάδια μαλλιών έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Οι Beauty Editors δεν σταματούν να μιλούν για αυτά, οι εταιρίες να δημιουργούν νέες συνθέσεις κι εσείς να βρίσκεστε στα ράφια των καταστημάτων απορημένες για το ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς. Εδώ έρχεται το Gliss, με δύο νέα super Λάδια, ώστε να λύσει κάθε σας απορία και να βάλει τέλος στα διλήμματα. Γνωρίστε τα Premium Oils, 6 Miracles Oil Essence και Million Gloss Crystal Oil.

6 oils oil gliss

6 Miracles Oil Essence
Έξι οφέλη σε ένα μόνο προϊόν που προσφέρει στιγμές «χαλάρωσης» και πολυτελή περιποίηση στα μαλλιά. Το 6 Miracles Oil Essence είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Πρόκειται για ένα συνδυασμό από πολυτελή συστατικά, ανάμεσα στα οποία και τα έλαια argan, marula και monoi. Με το 6 Miracles Oil Essence τα μαλλιά αποκτούν αντοχή στο φριζάρισμα και δεν είναι πλέον εύθραυστα, γίνονται πιο απαλά και δείχνουν υγιή. Το χτένισμα γίνεται παιχνίδι, ενώ παράλληλα μειώνεται η ψαλίδα.

million gloss gliss

Million Gloss Crystal Oil
Τα θαμπά, χωρίς λάμψη μαλλιά, επανορθώνονται και η φυσική τους λάμψη αποκαθίσταται με τη βοήθεια του Million Gloss Crystal Oil. Η φόρμουλα του περιέχει ένα υψηλής συγκέντρωσης ελιξίριο λάμψης το οποίο χαρίζει απίστευτη γυαλάδα στην τρίχα με ένα πέρασμα. Με συχνή χρήση, η επιφάνεια της τρίχας αναδομείται και τα μαλλιά αποκτούν αποτέλεσμα μόνιμης λάμψης και υγείας.

Πότε μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε;
Όλη μέρα, κάθε μέρα, όποτε θέλετε δηλαδή. Κι τα δύο λάδια μπορούν εύκολα και γρήγορα να χρησιμοποιηθούν πριν από το λούσιμο ως έξτρα περιποίηση, κατά τη διάρκεια του λουσίματος αναμειγνύοντάς τα με το σαμπουάν ή την κρέμα μαλλιών και φυσικά μετά το λούσιμο ως leave-in treatment που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Αναζητήστε τα στα καταστήματα στη φανταστική τιμή των 9,95€ το ένα και ετοιμαστείτε να αποκτήσετε μαλλιά πιο όμορφα από ποτέ.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Δείτε το τέλειο video του Gliss παρακάτω.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα