Forever Alone: 10 σημάδια πως ο σύντροφός σας φοβάται τη δέσμευση

Νομίζετε πως βρήκατε τον έρωτα της ζωής σας αλλά το τελευταίο διάστημα κάτι δεν πάει καλά; Χωρίσατε και ακόμη δεν καταλάβατε τον λόγο; Είστε σε μία σχέση on- off εδώ και πέντε χρόνια; Έχετε κουραστεί για το γεγονός πως συνάπτετε διαρκώς λάθος σχέσεις; Ίσως τότε θα πρέπει να διαβάσετε τα 10 παρακάτω σημάδια που σκιαγραφούν το προφίλ του ακατάλληλου άντρα για εσάς ή αλλιώς εκείνου που φοβάται τη δέσμευση.

Ιστορίες έντονων σχέσεων που δεν είχαν διάρκεια

Διαθέτουν μια τεράστια λίστα δικαιολογιών με τους λόγους για τους οποίους δεν κατασταλάζουν ποτέ σε μία σχέση. Από την πίεση της δουλειάς τους μέχρι το ότι δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την Ms Right.

Αποπλάνηση

Είναι ακούραστοι στις προσπάθειές τους να σας κερδίσουν κατά τη διάρκεια του αρχικού κυνηγιού. Αν και τόση προσοχή είναι κολακευτική, μπορεί να είναι μια πρώιμη ανησυχητική ένδειξη.

Χάνουν κάθε ενδιαφέρον όταν το κυνήγι τελειώσει

Αγαπούν την απλή μαγεία που τους προσφέρει η αρχή μιας σχέσης αλλά βαριούνται πολύ εύκολα και γρήγορα.

Σκωτσέζικο ντους

Η έντονη αγάπη και στοργή ακολουθείται από καθόλου μηνύματα ή τηλέφωνα για μέρες, συχνά με τη δικαιολογία φόρτου εργασίας ή ταξιδιωτικών υποχρεώσεων.

Επιθυμία για έλεγχο

Τους αρέσει να αισθάνονται ένα βήμα μπροστά και έχουν την τάση να παίρνουν εκείνοι τις αποφάσεις  για το τι θα κάνουν ως  ζευγάρι.

Αγάπη για ελευθερία

Μπορεί να αντιλαμβάνονται την οικειότητα ως παγίδα και συχνά να βγαίνουν με ανθρώπους που ζουν μόνιμα σε άλλη πόλη.

Μη ρεαλιστικές προσδοκίες

Απομονώνουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του συντρόφου τους και σε αυτά δίνουν έμφαση,  παραμερίζοντας για τα καλά όλα τα θετικά στοιχεία.

Μάτι που «παίζει»

Παρατηρούν συνεχώς άλλους ανθρώπους (πιθανούς εραστές), ακόμα και όταν είναι σε ραντεβού, ως μέρος μιας ανάγκης να αισθάνονται ότι η πόρτα του εργένη είναι πάντα ανοιχτή.

Απομακρύνονται όταν κάνετε «συζήτηση»

Ή ισχυρίζονται ότι δεν θα είχε νόημα μια μακροχρόνια σχέση, χρησιμοποιώντας το ρίσκο της αποτυχίας ως πρόταση εξόδου τους.

Κατηγορούν τον σύντροφό τους

Κατηγορούν τον σύντροφό τους για συναισθηματική εξάρτηση και προσκόλληση γεμίζοντάς τους ενοχές και τελικά χρεώνοντάς τους την αποτυχία της σχέσης.

Διαβάστε ακόμη: 

Kate Middleton: Οι καλύτερες εμφανίσεις της με αφορμή την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα