10 λόγοι για να αγοράσετε το νέο InStyle που κυκλοφορεί

 

Το InStyle δεν είναι μόνο δική μας εξάρτηση, που το αγαπάμε έτσι κι αλλιώς μιας και δουλεύουμε γι’ αυτό. Μας έχετε αποδείξει ότι είστε και εσείς πιστοί fans και κάθε μήνα τρέχετε να το αποκτήσετε σχεδόν μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά. Επειδή ξέρουμε πόσο το αγαπάτε για ακόμα μία φορά σας έχουμε ετοιμάσει ένα τεύχος που δε θα χορταίνετε να διαβάζετε και πρέπει να φροντίσετε εγκαίρως να προμηθευτείτε γιατί και αυτόν τον μήνα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το κάνετε:

1. Η Κατερίνα Καινούργιου, που είναι και το cover girl του τεύχους, δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σόνια Καζόνι και φοράει μερικά από τα ωραιότερα ρούχα της νέας σεζόν ποζάροντας για τον φακό του InStyle.

2. Τα ωραιότερα παστέλ στο μακιγιάζ είναι στο τεύχος Ιουνίου και θα μάθετε πού θα τα βρείτε και ποια ταιριάζουν στο δικό σας δέρμα.

3. 45 μαγιό ιδανικά για κάθε σώμα και στιλ σας περιμένουν στις σελίδες του InStyle για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο λίγο πριν πάτε διακοπές.

4. Θα βρείτε αποκλειστικό backstage report με φωτογραφίες και δηλώσεις από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο Madwalk, το μεγαλύτερο fashion music project.

5. O αγαπημένος δημιουργός των celebrities για το κόκκινο χαλί, Elie Saab, μιλάει αποκλειστικά στο ελληνικό InStyle για την έμπνευσή του, τη νέα του συλλογή και τις stars που έχει ντύσει.InStyle Newsstand Promo 600x600gifts

6. Νέοι, ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι έλληνες σχεδιαστές μόδας, δίνουν το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι και μέσα στην κρίση η ελληνική μόδα αντέχει και μπορεί να είναι υπέροχη.

7. Αποστολή bikini: Όλα τα tips για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα λίγο πριν βγείτε στις παραλίες.

8. Η Marisa Churchill που έγραψε το βιβλίο My sweet and Skinny Life, μοιράζεται λαχταριστές συνταγές για γλυκά με πραγματικά ελάχιστες θερμίδες.

9. Θα βρείτε τις ωραιότερες, σύγχρονες παραλλαγές του κλασικού και απόλυτα chic shirt dress που πρέπει να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας οπωσδήποτε.

10. Θα πάρετε δώρο το πιο χρήσιμο σετ για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ ματιών.

Κυκλοφορεί στις 26 Ιουνίου, μην το χάσετε γιατί είναι η καλύτερη παρέα για την παραλία και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Να τους ζήσει! Οι πρώτες εικόνες από τη βάφτιση του γιου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Eurovision 2015: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του αποψινού look της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα