Search
Close this search box.
Brad Pitt: Πιο σέξι από ποτέ στα 61 – Γυρίζει τον χρόνο πίσω
O Brad Pitt παρευρίσκεται στη φωτογράφιση για την ταινία «F1: The movie» στο Toreo Parque Central, στην Πόλη του Μεξικού. στις 9 Ιουνίου 2025.
O Brad Pitt παρευρίσκεται στη φωτογράφιση για την ταινία «F1: The movie» στο Toreo Parque Central, στην Πόλη του Μεξικού. στις 9 Ιουνίου 2025. (Photo by Daniel Cardenas/Anadolu via Getty Images)

Ο Brad Pitt έδειχνε απόλυτα γοητευτικός και σέξι κατά την τελευταία εκδήλωση προώθησης της νέας του ταινίας F1 στην Πόλη του Μεξικού. Ο σταρ επέλεξε γι’ αυτήν την εμφάνιση ένα κοστούμι σε χρώμα λιλά αλλά ήταν τέτοιο το σεξαπίλ του που προκάλεσε καρδιοχτύπια ακόμη και στα 61 του.

Ενώ θύμιζε τις αρχές των ’00s με το νέο του κοντό κούρεμα, ο Brad ήταν καθηλωτικά σέξι με το λιλά κοστούμι το οποίο συνδύασε με λευκό T-shirt και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Ο ηθοποιός φάνηκε σε εξαιρετική διάθεση καθώς αφιέρωσε χρόνο για συνεντεύξεις, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με θαυμαστές.

Αργότερα πόζαρε για φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές του, συμπεριλαμβανομένων των Damson Idris, 33, της πρωταγωνίστριας Kerry Condon, 42, του παραγωγού της ταινίας Jeremy Kleiner, 49, και του σκηνοθέτη Joseph Kosinski, 51.

Η ταινία δείχνει τον χαρακτήρα του Brad να αντιμετωπίζει τον πρωτοεμφανιζόμενο και αντίπαλο Joshua Pearce (Damson Idris) καθώς αναμετρώνται σε διάφορα Grand Prix σε όλο τον κόσμο.

Ενώ οι κριτικές για το “F1: The Movie” δεν έχουν βγει ακόμη όλες, αντιδράσεις από διάφορους κριτικούς άρχισαν να κατακλύζουν το X αυτή την εβδομάδα.

Πολλοί επαίνεσαν τη χημεία του Brad και του Damson στην οθόνη, καθώς και το συνολικό αποτέλεσμα της ταινίας χάρη στον σκηνοθέτη Joseph Kosinski, ο οποίος εργάστηκε τελευταία στο “Top Gun: Maverick”.

Με κάποιους να χαρακτηρίζουν μάλιστα το F1 το “Top Gun για τους φίλους των αγώνων” – τρία χρόνια αφού η ταινία του Tom Cruise με τον πιλότο απέφερε το εντυπωσιακό ποσό των 1,496 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα