Anna Maria Barouh: Food Factory
Anna Maria Barouh
saltsa pesto

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Σάλτσα πέστο

Μπορούμε να την φυλάξουμε σε ένα βαζάκι στο ψυγείο

Υλικά

  • 1 μεγάλο φλυτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού (50γρ)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 3 κ.σ. κουκουνάρι
  • 3 κ.σ. πεκορίνο τριμμένο
  • 3 κ.σ. παρμεζάνα ή σκληρό τυρί Δανίας
  • 1 κ.γ. χοντρό αλάτι
  • 8 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi και ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά της επιλογής μας. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας πέστο μακαρονάδα.

Καλή επιτυχία!