Σάλτσα πέστο

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi και ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά της επιλογής μας. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας πέστο μακαρονάδα.

ΥΛΙΚΑ:

1 μεγάλο φλυτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού (50γρ)
1 σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ. κουκουνάρι
3 κ.σ. πεκορίνο τριμμένο
3 κ.σ. παρμεζάνα ή σκληρό τυρί Δανίας
1 κ.γ. χοντρό αλάτι
8 κ.σ. ελαιόλαδο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα