Μοσχάρι με ρίγανη

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας, στη συνέχεια ρίχνουμε το λεμόνι, το νερό το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και τον πολτό τομάτας. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το νερό και στη συνέχεια το αφήνουμε να σιγοβράσει (στη διάρκεια της βράσης,  ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο χλιαρό νερό) για μιάμιση ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Τα τελευταία 10 λεπτά βγάζουμε το καπάκι και δυναμώνουμε τη φωτιά για να πήξει η σάλτσα.

ΥΛΙΚΑ:

1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
1/2 φλιτζ. λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
2 κ.σ ρίγανη
2 κ.σ πολτό τομάτας
2-3 φλιτζ. νερό

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα