Κοτόπουλο με τσίλι

1. Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε κυβάκια και το περνάμε σε μπαμπού καλαμάκια.

2. Τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα και τα περιχύνουμε με την γλυκιά σάλτσα τσίλι.

Tips:
Τα σερβίρουμε πάνω σε ρύζι basmati και προσθέτουμε τα λαχανικά μας από πάνω.

ΥΛΙΚΑ:

2 φιλέτα κοτόπουλου
αλάτι-πιπέρι
έτοιμη σάλτσα γλυκό τσίλι
λίγα αμπελοφάσολα (βρασμένα)
1 καφτερή πιπεριά κόκκινη τσίλι
ντοματίνια
λίγα φύλλα δυόσμου
10-15 καλαμάκια μπαμπού

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα