Χοιρινό σουβλάκι με τζατζίκι

1. Σε ένα τετράγωνο ταψί, τοποθετούμε στη σειρά τα σουβλάκια μας. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, ρίγανη και πάπρικα τα αναποδογυρίζουμε και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία. Στο τέλος ρίχνουμε το ξύδι πάνω στα σουβλάκια να πάει παντού.

2. Τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα και όσο ψήνονται μαρινάρουμε τις πιτούλες.

3. Βάζουμε το ελαιόλαδο μέσα σε ένα μπωλ και με ένα βουρτσάκι ζαχαροπλαστικής αλείφουμε τις πίτες μας με ελαιόλαδο και στις δύο μεριές. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με αλάτι, ρίγανη και πάπρικα και αρχίζουμε να τις ψήνουμε μαζί με τα σουβλάκια.

4. Σερβίρουμε σε μία μεγάλη πιατέλα ή σε ένα ατομικό πιάτο τετράγωνο όπως στην φωτογραφία.

ΥΛΙΚΑ:

10 χοιρινά σουβλάκια
αλάτι, ρίγανη, πάπρικα
10 πιτούλες για σουβλάκια
ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα